28.6.2013

~ Uudet pihakalusteet osa 1 ~Odotin sitten eilen sitä viheliäistä ukonilmaa pienessä (no joo, pienessä ja pienessä...) mytyssä sohvalla peiton alla, mutta onneksi jäi suutariksi se pommi meidän asuinpaikan osalta! En sitten kuitenkaan enää vaaran jo mentyä ohi jaksanut kammeta itseäni koneelle ulkokalustepostausta ajatellen vaan siirtsin sen suosiolla tälle illalle :) 
Saimme viestin ulkokalusteiden saapumisesta jo ennen juhannusta, mutta haimme ne vasta pyhien jälkeen alkuviikolla. Nyt toimituksessa oli pöytäryhmä, ruokapöytä ja kuusi säätötuolia takaterassille grillin viereen.

Millaisiin me sitten päädytiin?

 Masku


Ideaparkissa kierrellessämme silmiimme osui jo kevään Piha-messuilla bongattu ihana Rocko- kivipöytä. Pöydästä ja kuudesta harmaasta Parma- säätötuolista saimme niin hyvän tarjouksen, että valinta oli sillä selvä! Pitkään sovittelimme pöydän ympärille myös muita tuoleja, sirompia ja yksinkertaisempia, mutta lopulta mukavuus vei voiton: näissä tuoleissa iltaa voi istua pitkäänkin, niin mukavat ne ovat :)

Pöytä on rakennettu kolmesta massiivisesta graniittilevystä ja metallirungosta, joten se ei paikoiltaan hievahda helposti. Tuolit ovat harmaata, hyvin kestävää polyrottinkia ja niissä on mustat istuinpehmusteet. Pöytä oli Maskun sivuilta jo loppuunmyyty, oltiin siis kerrankin ajoissa tekemässä päätöksiä!

Harmi että itse terassi on vielä alkutekijöissään, maaliroiskeisella betonipinnalla ja ilman kaiteita... Mutta eiköhän se siitä! Nyt vielä odotellaan toista lähetystä jossa tulossa lisää kesäkalusteita :)

Ps. Vielä on sunnuntaihin aikaa osallistua Walldesingin kivaan arvontaan!!- J4 kommenttia:

 1. Onpas tyylikäs pöytä ja tosiaan noissa tuoleissa varmasti viihtyy vaikka aamutunneille : ) Ja se on kyllä kiva tunne, kun onnistuu tekemään hyvän löydön ja vielä sopivaan hintaan.
  Aikaa vievää on terassin valmistuminen meilläkin - laudat odottaa käsittelyään tummaksi edelleen, mutta ehkä jopa tänä viikonloppuna ehditään...ainakin aloittaa ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvää tuuria matkassa ja onni ettei jääty enempää valintaa pohtimaan, oltais pian jääty ilman pöytää :)
   Mihin tää aika oikein katoaakin, kesä kuluu kaikkia muita vuodenaikoja nopeammin! Mutta eiköhän me molemmat vielä saada terassit kondikseen ;)

   Poista
 2. Wautsi! Tuolit on just hyvät. Mukavia ja maukkaita kesäiltoja!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)