27.7.2013

~ Ihanuuksia pienelle ~Listasinkin täällä jokin aika sitten ihania ja tarpeellisia hankintoja tulevalle vauvalle. Silloin keskityin tarvikkeisiin, nyt olisi vaatteiden vuoro! Kootessani edellistä postausta, löysin paljon kivoja juttuja Lekmer.fi- sivustolta. Sivustolta otettiinkin minuun yhteyttä ja ehdotettiin että valitsisin suosikkini omaan postaukseen myös lastenvaatteista, pientä korvausta vastaan. Olen aina mieltänyt sivuston lelukaupaksi (joksi se sivuillaan nimetäänkin) ja hämmästyin kuinka laaja valikoima heillä on kaikkea muutakin!

Edelliseen postaukseen löysin heiltä ihanat Färg & Form- pilvilakanat, löytyy valaisimia, huonekaluja, astioita, tapetteja ja seinätarroja. Myös lastenvaatepuoli ilahdutti laajuudellaan ja omilla suosikkimerkeilläni! Löysinpäs heidän sivuiltaan myös minulle uuden tuttavuuden lastenvaatesaralla, Ruotsalaisen My Onlyn, joka säväytti mustavalkoisella sävymaailmallaan :)

Kokosin Lekmer:n sivuilta parikin kollaasia tällä kertaa vain pojille suunnattuna, tyylikästä mustavalkoista ihan pienimmille ja trendikästä farkkutyyliä leikki-ikäisille!vaatteet My Only, tossut Celavi

Vauvanvaatteissa kiinnitän eniten huomiota kankaan laatuun, sen pitää olla tarpeeksi pehmoista ja helposti pestävää. Hieno ulkonäkö on tietysti aina plussaa! Aivan pienissä vaatteissa tärkeää on myös helppo puettavuus, kietaisuleikkaukset ja nepparit helpottavat pienen pukemista. vaatteet Name It, tossut Converse

Leikki-ikäisen vaatteissa pätee pitkälti samat vaatimukset, silloin tosin pukeminen on helpompaa (tai aivan toisella tavalla haastavaa kuin vauvan kohdalla...), mutta vaate on oltava helposti pestävissä ja mukava päällä leikkiessä. Kuosit, värit ja tyylit ovat tärkeämmässä asemassa kuin aivan pienen vauvan kohdalla.


Mikäli olette minun tavoin aina mieltäneet Lekmer:n vain lelukaupaksi, suosittelen tutustumaan heidän sivuihinsa syvällisemminkin. Nousi ainakin omalla kohdallani yhdeksi lastentarvikekauppojen suosikiksi :)


Iloista päivää!

- J


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)