15.7.2013

Insta-loma


Koska lomailukin meikäläisellä käy työstä, en ole vieläkään saanut aikaan suunniteltua pukeutumishuone- postausta :) Sen sijaan viimeisen lomapäivän kunniaksi tunnelmia lomalta Instagram- kuvien muodossa!Lomailu alkoi rennosti sohvalla köllien, kokeilin iloisen pinkkiä huulimeikkiä, tein hankintoja prinsessan walk-in-closetiin, pääsin pitkästä aikaa kampaajalle ja grillattiin makoisia hampurilaisia!


 Kasvattelin masua <3

 


Walk-in-closet- prokkis eteni hyvää vauhtia, lomailtiin Turussa pari päivää ja käytiin Blankossa syömässä mahtavaa jokirapusalaattia. 
 

 Iso kisu lähti Muumimaailmaan


Muumimaailmassa oli hauskaa niinkuin aina ja sää suosi (tai näkökulmasta riippuen rankaisi) meitä kuumaakin kuumemmalla kelillä! Loman päätteeksi juhlittiin vielä 7- vuotta täyttäneen kummitytön synttäreitä korallinpunaisessa maxi-mekossa.


Näyttipäs leppoisalta lomalta! Kuvista puuttuu ne vähemmän mukavat lomamuistot, viisi lääkäri- ja sairaalareissua viikon ajalta ja kolme lääkekuuria. No, ei aina mene niinkuin Strömsössä, vai miten se ny meni ;)


Katsellaan sitä valmista pukeutumishuonetta myöhemmin tällä viikolla!

Aurinkoista alkanutta viikkoa <3
- J2 kommenttia:

 1. Jestas, mulla olikin paljon blogirästiä. Mutta A inhos kaikkia äänekkäitä leluja pienenä ja taaperona, mutta M puolestaan rakasti ja rakastaa edelleen kaikkea mikä pitää meteliä. Sophie oli loistava autoviihdytin pitkän aikaa. Ja tiedän kaksi, joilla on ollut Brion hoitotaso ja ovat olleet tyytyväisiä, tosin olivat myös sitä mieltä että vieressä on oltava kunnon kaappi. Tein galluppia silloin, kun A oli tulollaan. Ja vaunun suojasta. Curtiksen suojat on ihania, mutta Sulo Vilen sijoitti tämän kaltaiseen ja on ollut todella tyytyväinen.
  http://www.vaippatalo.fi/cat/product_details.php?p=618
  Saa siis alas asti, tai tuohon ylempään väliin siististi rullattua ja kiinnitettyä läpän alle piiloon, niin että toimii istuvalle häikäisysuojana. Meillä on kuosina valkosella pohjalla olevia norppia.

  VastaaPoista
 2. No jestas :) Sä oletkin ollut lomalla, se on kiireistä aikaa!
  Joo, muistelin että teillä oli Sophie! Ainakin se on super-ihana ja söpö lelu jos ei muuta, eikös se jo riitä hankintaperusteeksi ;)
  Kiva kuulla kokemuksia hoitotasosta! Uskoisin sen olevan meille paras ratkaisu koska en halua- eikä mihinkään mahtuisikaan- hoitopöytää. Täytyy vielä pohtia mihin saisi vaipat ja puhdistuspyyhkeet käden ulottuville...
  Täytyy tutustua tuohon vaunusuojamalliin joskus teillä, kun en oikein tuosta kuvasta saanut tarkkaa käsitystä. Suojaa se ainakin näytti antavan!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)