17.7.2013

Prinsessan oma Walk-in-closetNo niin, loma on lusittu ja jotain hyödyllistäkin on aikaan saatu :) Instagramissa jo vilahtikin pari kuvaa meidän loman projektista, nimittäin kohta 4- vuotiaan tytön iki-omasta walk-in-closetista! Talomme suunnitteluvaiheessa halusimme jokaiseen huoneeseen erilliset vaatehuoneet, jotta itse oleskelutila huoneissa pysyy mahdollisimman väljänä ja siistinä. Tässä vaatehuoneessa yhdistyy kompaktisti tilava vaatesäilytys ja pikkuisen prinsessan oma pukeutumis- ja kaunistautumistila :)

Kaikki kiintokalusteet tilaan hankittiin Ikeasta, samoin kaikki peilit. Vaatetangot kiinnikkeineen ovat Tarjoustalosta, samaten ihana pinkki metallinen pikkujakkara. Tila on pienen kokonsa johdosta hankala kuvattava ja möhömahainen kuvaajakin vilahtaa muutamassa kuvassa hyvästä yrityksestä huolimatta ;) Pidemmittä puheitta, tässä kuvia! Tarkemmat tuotetiedot ja työvaiheet lopussa.
 Mandi paperinukke vuonna 1927

Kiintokalusteet sijoitettiin kaikki suoraan ovesta aukeavalle pitkälle seinälle: Päällekkäin kaksi valkoista Expedit- hyllyä, toinen kahdeksan laatikon hylly korkeudeltaan 149cm ja sen päälle neljän laatikon hylly korkeudeltaan 79cm. Expedit- sarjaan kuuluu lisäosia, mm. lokeroihin upotettavia vetolaatikostoja, joita hankimme kuusi kappaletta. Nyt vetolaatikoita on yhteensä 12. Muihin koloihin valittiin valkoiset, uskomattoman tavaramäärän nielevät Skubb- laatikot. 

Laatikostona Expedit- hyllykön viereen sijoitettiin jo olemassa ollut valkoinen vetolaatikosto, jota en ainakaan enää Ikean valikoimista löytänyt. Expedit- hyllyjen sivuihin kiinnitettiin kahteen tasoon vaatetangot ja niiden taakse sijoitettiin lisää tilan tuntua ja valoa tuomaan kaksi entisestä kodista kulkeutunutta Kolja- peiliä. Sisääntulosta katsottuna vasemmalle jää pieni syvennys, johon tehtiin pikku- prinsessan kampauspiste. Kampauspisteen seinälle oikealle korkeudelle käyttäjään nähden sijoitettiin kaunis Tranby- peili ja Tarjoustalon alesta seitsemällä eurolla löytynyt pinkki metallijakkara. 

Matoksi tilasin Ellokselta strassein koristellun valkoisen Bella- pikkumaton. Matto olikin luonnossa paljon suurempi kuin oletin (en siis toisinsanoen lukenut tuotetietoja...) mutta se ei käytössä oikeastaan haittaisi. Ainoa syy miksi matto on edelleen koekäytössä ja arvon sen palauttamista, on sen muutamien koristekivien terävät reunat! Ne tuntuvat jalkapohjiin inhottavilta :/ Täytyy pohtia saisiko niitä jotenkin varovasti hiottua kiillon katoamatta vai jatkanko vain maton etsintää.Sellainen prinsessa-kamari! Miltäs näyttää? 
Mä ainakin päätin heti että haluan kanssa oman prinsessahuoneen!! :)


- J


16 kommenttia:

 1. Voi että miten ihana <3 oon niin kade teidän pikku-prinsessalle ;)!! Ja toi pinkki jakkara on kun karkki jätskin päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin voisin hiipiä tuonne salaa peilailemaan ja kampailemaan ;)
   Jakkara oli kiva löytö!

   Poista
 2. Voi ei miten ihana <3 Haluisin ihan just samanlaisen! Kiva kun upea mahakin vilahti kuvissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mahan vilahtamista oli vaikea välttää, sitä ei paljon sisään vedellä vaikka parhaani yritin :D

   Poista
 3. Aivan mielettömän ihana! Miksei mulla ollut tuollaista, kun olin pieni? Eikä ole itseasiassa vieläkään... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Itsekin olisin voinut moisen pienenä prinsessana haluta- ja vieläkin! :)

   Poista
 4. Kyllä nyt käy kateeksi teidän pikku prinsessaa. Hieno on!

  VastaaPoista
 5. Todella ihanan näköinen! Kyllä olisi mahtavaa tuollaisessa pukeutua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä siellä prinsessan kelpaa peilailla ja vaatteita sovitella :)

   Poista
 6. Mä katselinkin jo vähän napsuja sun Instasta ja voi tajuton, kuinka upea tuo on! <3
  Mandi saa olla maailman onnellisin pikku-prinsessa tuolla upeassa huoneessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, siitä tuli kyllä mieluinen huoneen omistajankin mielestä :)
   Arvostaa tyttömäisiä ihanuuksia <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)