26.8.2013

Chip It!Tää on just niin tätä. Sain tämän hauskan kodin värihaasteen Päiviltä Peltotien päässä- blogista jo ajat sitten silloin kun se oli vielä blogistaniassa aallonharjalla, ja vasta nyt olen siihen valmis. Vähän niinkuin olen kuparinsävyyn sisustuksessa vasta lämpenemässä kun muut jo hehkuttaa kaljapullonruskeaa. Story of my life ;)
Ja poikihan tämä hauska haaste pari yllätystäkin, vai mitä sanotte siitä että ohjelman mukaan meiltä löytyy sisustuksesta peräti viittä eri sinisen sävyä?! On siellä lopussa myös yksi päättäväinen ja seikkaileva appelsiinikin :D Mutta asiaan, eli meidän kodin hurjaan väri-iloitteluun a'la Chip It!OlohuoneRuokailutila


 KeittiöSinistä, violettia, WTF??


Aula


 

Työhuone


 WC


 

 MakuuhuoneVaatehuone

 

Värikäs persoona myös vaatteiden perusteella...


 Ja villi kortti:

emäntä ite!


Seikkaileva, päättäväinen appelsiini ;) That's me!!


Joten mitä tästä voi päätellä? Tosi hauska ja koukuttava ohjelma tuo Chip It, mutta kuvien väripoimintoihin vaikuttaa suuresti valaistus missä kuvat on otettu, sekä kamera millä ne on kuvattu. Esimerkiksi lastenhuoneesta en saanut ladattua yhtään totuudenmukaista kuvaa, kaikki meillä käyneet tietävät että Mandin huoneen värimaailma on hyvin vaaleanpunavoittoinen. Mutta ohjelma ei löytänyt huonekuvista lainkaan punaiseen edes kaukaisesti viittaavaa sävyä! Hmmm...Vai onko meillä sittenkin keittiössä niin paljon sinistä... ja olenko mä oikeasti oranssi?! 


Aurinkoa päivääsi toivottelee,

- J
10 kommenttia:

 1. Mistä nuo siniset oikein tulee!!! :D Kaunista on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Kuvauskulma vaikuttaa niin paljon ja esim. taivaansinistä ikkunoista heijastavat pinnat. Ei ihan totuudenmukainen sisustuksen värimaailman kannalta :)

   Poista
 2. Tuohon uuniin heijastuu valoa ja se aiheuttaa nuo siniset värit:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin heijastuu, ja Samsungin kodinkoneissa on kyllä kaikissa siniset led-valot näyttöpaneeleissa, mutta en olisi uskonut että se kaikki noin paljon kuviin vaikuttaa että ihan tuli omat värilastut niistä :)

   Poista
 3. Hauska ohjelma tuo Chip It. :)Pitäis kans kokeilla. Teillä on kyllä niiiin kaunis koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä oli kyllä tosi hauska leikkiä! Kokeile ihmeessä, teiltäkin saattaa löytyä yllättäviä värisävyjä :)
   Ja kiitos <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eiks ole, mä oon niin otettu noista väreistä ;) Eikä ollut edes 80- luvun porkkanapurkkirusketusta vaan ihan Suomen ihanan kesän antama väri :D

   Poista
 5. Kiva kun tartuit tähän, ei kait siitä haasteesta vielä kovin kauaa ole! Sitä paitsi, mehän asutaan Hämeessä ; ) Mulla on itselläkin vielä pari kesällä saatua 10 kysymystä- haastetta vailla vastauksia. Kyllä tuo ohjelma tosiaan aika ylläviäkin värejä kuvista poimii, kuten teilläkin just keittiön siniset ja violetit. Mut viimeisen kuvan oranssit ja terrakotan sävythän on vallan kauniit : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, tätä oli hauska toteuttaa!
   Totta! Hämäläisyydellä saa paljon anteeksi ;)
   Olen tosi huono toteuttamaan haasteita vaikka niitä onkin kiva saada. Tuppaan aina unohtamaan ne :)
   Oranssit ja terrakotat on kyllä vallan kauniita sävyjä - niin kauan kuin niitä ei löydy ei omasta naamasta :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)