1.8.2013

Creme de la Creme



Elokuuta!
Kaupat alkavat olla ihanasti pullollaan syksyn uutta muotia. Näin raskaana ollessa omien vaatteiden ostelu on kuitenkin kutakuinkin jäänyt. Enää tässä vaiheessa ei kannata uusia äitiysvaatteita hankkia, eikä toisaalta innosta tämän koon vaatteilla kaappia täyttää muutenkaan- koko kun toivottavasti on talveen mennessä taas aivan toinen ;) Mutta muutamia hankintoja olen syksyyn kuitenkin tehnyt. Sellaisia vaatteita, joilla on käyttöä nyt ja myös myöhemmin. Yksi löytö oli rento printti T- paita Seppälästä!



T-paita Seppälä, koru Glitter



Paita menee sellaisenaan farkkujen, tennareiden ja rennon jakun kanssa tai yhdistettynä näyttävään koruun ja korkkareihin :) Seppälän syksyn muoti näytti muutenkin tosi kivalta: paljon mustaa, harmaata, valkoista, niittejä ja asennetta!

T-paita korvaa loistavasti tässä tilanteessa ihanaista Zoe Karssenin Creme de la Creme collaria, joka on kuvassa yhdistetty rennon naisellisesti boyfriend- farkkuihin ja korkkareihin. Chic!


pinterest


- J



4 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa, että Seppälä on parantanut viime vuosina valikoimaansa suuresti. Paita on oikein näppärä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Sieltä löytää paljon kivoja vaatteita kohtuuhintaan :)

   Poista
 2. Vau, kiitos vinkistä! Seppälään siis.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, hyvä kiertoon! :)
   Siellä oli vaikka mitä ihanaa syksyjuttua, jos painisin eri kokoluokassa en takuulla olisi poistunut sieltä vain yhden teepparin kanssa ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)