6.8.2013

Half up | Half down
Pitkästä aikaa uppouduin Pinterestin koukuttavaan maailmaan, tällä kertaa etsiessäni inspiraatiota tulevien kihlajaisten kampaukseen. Ajatuksenani on klassinen half up- half down- kampaus, jossa osa hiuksista on kiinnitettynä ylös ja vapaana oleva osa suoristusraudoilla kiharrettuna. Äärimmäisen harvoin tulee enää hiuksia laitettua muuten kuin pikaiselle ponnarille tai nutturalle, ehkä koska juhliakin on nykyisin paljon vähemmän. Hiuksillani ei myöskään vielä ole mittaa niin paljon, jotta niihin olisi mahdollista loihtia mitä tahansa kampausta.
kuvat Pinterest


Onneksi apukeinoja löytyy kun hiuksiin haluaa jotakin uutta ja näyttävämpää, niimpä aionkin tulevissa juhlissa turvautua klipsipidennyksiini. Pidennykset ovat täysin omien hiusteni sävyiset ja aitoa hiusta, joten niitä voi kihartaa ja suoristaa huoletta. Itse en kuitenkaan niitä tulevana viikonloppuna aio päähäni asentaa, vaikka se niitä päivittäin käyttävien mukaan helposti käykin, vaan jätän homman suosiolla ammattilaiselle ;) Kuinka helppoa onkaan kampauksen teko klipsipidennyksillä- hiukset lähtivät jo eilen kampaajalle kiharrukseen ja minä menen sinne vasta juhlapäivänä jolloin valmiiksi laitetut hiukset vain nopsaan napsaistaan omien hiusteni joukkoon! Ihan mahtavaa :)

Omani tilasin Rapunzel of Swedeniltä, silloin helmikuussa heillä olikin tämä mahtava tarjous jonka myös itse hyödynsin. Olen jo useammat pidennyshiukseni tilannut heiltä, toimitus on aina ollut todella nopeaa ja muitakin pidennyshiuksia vuosien varrella käyttäneenä voin suositella heitä myös laadullisesti!


Nyt vain toivotaan että nämä ihanat ilmat jatkuisivat vielä viikonloppunakin jotta juhlista voisi nauttia myös ulkona! Vaatepuolikin on vielä mietinnän alla, kihlajaisiin kaavailemani asu kun ei ehkä enää mahdu päälle- oho ;)- J* sisältää mainoslinkin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)