18.8.2013

Hopealankaa

 On onni asua mielettömän ihanan puutarhan naapurissa :) Vaikka en viherpeukalo olekaan ja saan yleensä aina kaikki kukkani kuolemaan hyvinkin nopeasti, siellä on niin kiva käydä vaikka vain ihastelemassa upeita kukkia ja ihania tuoksuja! 

Kesällä monena päivänä ollaankin Mandin kanssa tehty kävelylenkki puutarhalle. Nyt kuitenkin sesonki alkaa olla lopuillaan ja puutarhallakin eletään alennusmyyntiaikaa. Viime viikolla siellä käydessä mukaan lähti muutama hopealanka, jotka laitoin vanhaan samppanjacooleriin. Ilman vettä, toiveenani saada nämä kuivumaan muotoonsa ja kestämään jopa jouluun! Liekö mahdoton ajatus? Hopealanka vaikuttaa samantyyppiseltä kuin jäkälä ja sehän kuivuu ilman vettä kauniiksi. Muistan viime talvena haaveilleeni huurtuneen näköisestä hopealangasta juurikin tuohon käyttämättä jääneeseen cooleriin, mutta siihen vuodenaikaan en löytänyt hopealankaa mistään. Katsotaan kuinka tämän kanssa käy :) Nyt asetelma pääsi olohuoneen vitriinin päälle joten en vahingossakaan pääse sitä kastelemaan sen ollessa noin korkealla.
Onko teillä kokemusta hopealangan kuivaamisesta? Kuivuuko nätisti vai ruskistuuko?


Puutarhan alesta löytyi kotiin yksi toinenkin juttu joka kyllä on jo hiukan kärsinyt- yllättävää ;) Siitä huomenna!- J7 kommenttia:

 1. Ihana idea! Saatan varastaa tämän, jos vain löydän hopealankaa jostakin :) Cooleri onneksi löytyy jo :D

  VastaaPoista
 2. Upean näköinen ja todella hyvä idea! Toivottavasti suunnitelmasi onnistuu. Kerro sitten kuinka kävi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kerron kyllä kuinka tässä käy- ruskettuuko vai kuivuuko nätiksi :)

   Poista
 3. Moi!
  Hyvin kuivuu, mä oon useammn vuoden käyttänyt, kylläkin ulkona, asetelmissa samaa vanhaa hopealankaa. Viime jouluna piti tehdä ovikranssikin siitä, mutten sitten ehtinytkään. Josko täksi jouluksi ehtisi? ;D
  Sä olet mun uusimpia blogi löytöjä, ja olenkin kovasti tykästynyt juttuisihi. Tarkoitus olisikin selata vanhat juttusi, kunhan tässä ehdin!
  Oikein mukavaa syksyä sinulle!
  Terhi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla! Toivottavasti toimii sisällä yhtä hyvin kuin ulkona, kunhan ei tosiaan anna yhtään vettä.
   Huippua että olet löytänyt tänne, toivottavasti viihdyt :)
   Samoin sinulle, mukavaa alkavaa syksyä!

   Poista
 4. Kokemusta ei ole hopealangan kuivumisesta, mutta upea on tuo asetelmasi!
  Löysin vasta blogisi, mutta näyttää siltä, että sait juuri uuden vakkarilukijan :-)

  Emppu

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)