21.8.2013

Iso Myy


Iso Myy täällä hei! Hei, nyt tulee todella laatukamaa Päivän asu- tyyliin :P

Pieni masupäivitys tähän väliin. Lienee sanomattakin selvää että tätä nykyä kiskaisen vaatehuoneesta ylle ne kaikkein mukavimmat ja kiristämättömimmät vaatteet. Vaikka aikaa H-hetkeen on vielä, alan olla iso. Tässä raskaudessa erilaista verrattuna edelliseen, syntymään saakka jatkuneeseen, on myös mahan malli: poikamasu kasvaa suoraan eteenpäin! 

Toki olen massaa kerännyt myös mm. rintamukseen ja reisiin, mutta vähemmän kuin esikoisesta, joka on tyttö. Pystyn edelleen käyttämään normihousujani, tokikaan ne eivät mene kiinni. Mutta reidet ja takamus ovat ainakin toistaiseksi pysyneet kutakuinkin vanhoissa mitoissa. Tässä raskaudessa ei myöskään masuun ole ilmaantunut linea negraa, tummaa viivaa, joka tuli esikoisesta. Liitoskivut sen sijaan ovat olleet alusta saakka paljon kovemmat ja toinen vatsalihas repesi jo joitain kuukausia sitten. Olen melkoinen näky kun yritän nousta melko matalasta urheilumallisesta autostani ;) Muutama viikko sitten Prisman parkkipaikalla eräs avulias vanha papparainen tuli pyytämättä kiskomaan minua autosta ulos, en laittanut vastaan :D

Viimeviikon ultran mukaan poika on hiukan normaalia suurempikokoinen, mutta kuten lääkäri totesi, tässä vaiheessa mitat ovat vain suuntaa-antavia. Olen kyllä itsekin huomannut että masussa kasvaa tällä kertaa pikkuruista esikoista pontevampi yksilö: masu on jo nyt suurempi kuin mitä se tytöstä oli synnärillä ja tämä tulokas potkii. Niin että kylkiluut paukkuu :) Ihana tunne kuten jokainen äiti tietää <3

Tätä raskautta seurataan suurennuslasin kanssa ja seuraavan kerran näenkin ultran välityksellä beeben jo huomenna! Huojentavaa aina todeta että kaikki on kuten olla pitää, vaikka huoli ja pelko tulevat varmasti olemaan läsnä loppuun saakka.


Huppari H&M, farkut Serious SallyMöhömahaterkuin,

-J
25 kommenttia:

 1. Ohoh, ompas muhkea massu! Ihana <3 Millos se sun la olikaan? Sieltä taitaa olla tuleva jalkapalloilija tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onhan sillä kokoa! Laskettu aika on vasta loppusyksystä, joten masu tulee tuosta vielä kasvamaan, hui :) Joku taistelulajien synnynnäinen lahjakkuus taitaa olla tulossa, joka suhteessa taistelijaluonne! <3

   Poista
 2. Aikas ihana! Mukavaa loppuodotusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sally <3
   Vaikka olo on ajoittain tukala, niin silti maailman onnellisin :)

   Poista
 3. Ihana masu! :)
  Ja kauniin värinen huppari, mitä kokoa se on kun noin hyvin vielä istuu, nimittäin itselläni haku päällä myös masuvaatteille? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päivääkään en pois antaisi vaikka olo välillä tukala onkin <3
   Huppari on kivan värinen, luonnossa yhtä kirkaan neonkoralli. Normaalisti käytän S-kokoa, tästä otin yhtä kokoa suuremman eli M- koon, ja pitkän topin kanssa menee hyvin!

   Poista
 4. Kumpa itsekin näyttäisi raskaana ollessa yhtä hehkeältä :)

  Mut pakko kysyy, miten ne housut pysyy ylhäällä, jos et niitä kiinni saa? Luulis että ne valuu :D tai ainakin kun kerran vähän turvotti ja avasin napin helpottaakseni oloa, niin ei tarvinnu paria metriä kauemmas kävellä kun valu jo housut alas :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Olo on välillä kyllä kaikkea muuta kuin hehkeä, mutta kiva jos edes näyttää siltä :)

   Housut pysyy kiinni joko tällä:

   http://www.bellybelt.com.au/

   Tai sitten ihan vetämällä ponnari napinläven läpi ja nappi siihen kiinni! Bellybeltissä on nimittäin minulle edelleen liian pitkä tuo säätöosa, tuskin niin valtavaksi paisunkaan että se olisi sopivan mittainen. Joihinkin housuihin se on hyvä ja loistavaa siinä on se kangaslepare millä saa auki olevan vetoketjukohdan piiloon.

   Poista
 5. Erittäin kaunis odottava äiti! Aivan tosi ihana massu. Mukavaa odotusta ja älä turhaan stressaa, moniin asioihin ei voi vaikuttaa raskaudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Näihin asioihin ei tosiaan itse voi vaikuttaa, voi vain toivoa että tällä kertaa kaikki menisi hyvin loppuu saakka. Kun on tarpeeksi vastoinkäymisiä ja surua asian tiimoilta kokenut, ei pelkoa ja huolta kuitenkaan voi välttää- vaikka kuinka yrittäisi :)

   Poista
 6. Ihana masu, ihana sinä!:)

  VastaaPoista
 7. Ihana massu :) Ja oot aina niin tyylikäs, hupparissakin :) Allekirjoitan myös tuon, että poikamaha kasvaa eteenpäin, samanmallinen olen minäkin. Tytöstä ei kyllä ole kokemustakaan, esikoinen oli myös poika, kuten tämä uusi tulokaskin vaikuttaisi olevan. Sen verran eroa ekaan raskauteen, että maha on kasvanut isommaksi ja varhaisemmassa vaiheessa, saapi nähdä kuinka muhkeaksi vielä ehdinkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ja onnea sullekin odotukseen <3
   Masuissa on kyllä eroja, tiedä sitten vaikuttaako odotettavan sukupuoli vai se, että kyseessä on toinen tai useampi raskaus. Mutta ei täälläkään kyllä tarvinnut pohtia että koskakohan töissä kertoisin odottavani, kyllä se oli jokaisen ihan omin silmin nähtävissä jo tooosi aikaisessa vaiheessa! :)

   Poista
 8. Ihana masu ♡ täältä tullaan perässä :) Itellä kans selkeästi poikamasu ja iso sellainen ♡! La tammikuussa ja nyt jo porukka kauhistelee et kuinkahan iso se on lopussa :) pienikokoinen kun muuten olen. Näytät kyllä kauniilta ka hyvinvoivalta. Onnea loppuodotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onnea sullekin odotukseen :)
   Muistan kuinka jo neljännellä-viidennellä kuulla asiakkaat alkoivat taivastelemaan että herranjestas kuinka iso maha, kohta varmaan jäät jo äitiyslomalle :D Kiva siinä sitten selittää ettei tässä kuulkaas olla vielä edes puolessa välissä ja vakuutella että kyllä siellä vain yksi on, eikä kolmosia kuten rouva vahvasti epäilee ;)

   Poista
 9. Kiitos :) Hih täällä kans samat selitykset ;) kaupan tätiki sanoi juuri muutama viikko sitten että noh kohtahan saat taas lomailla (olin just viettäny kesäloman) sanoin että eiiii kuule pitkään aikaan, että kolme kuukautta vielä äippäloman alkuun :) oli ihan että mitäääh! laitahan bloppis pystyyn kun et enää tarvi mammavaatteita niin voisin ostaa muutaman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisena pullana on kyllä kiva koko ajan laukoa ne samat selitykset :D
   Ja välillä jo vastaa kysymättäkin että EI, siellä ei ole kaksosia EIKÄ kolmosia, ja KYLLÄ, tiedän olevani valtava!! :)

   Kyllä multa nyt jo olisi muutamia lähdössä kiertoon ja bloppis onkin ollut mielessä. Ajattelin vain että olisiko huutis sittenkin parempi kun laiskana ihmisenä tuumin tehdä äippävaatteista jonkinlaisia usean vaatteen settejä kun en yksittäin niitä jaksaisi näpytellä myyntiin? Katsotaan :)

   Poista
 10. Ilmota jos laitat huutikseen :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)