29.8.2013

Keittiön pikapäivitys

Moi :)

Keittiö sai hiukan uutta ilmettä kun työhuoneessa pikkupöytänä ollut kuutiohylly siirtyi keittiön tasolle. Ihan hiukan riitelee silmissä eri puunsävyt tason ja hyllyn välillä, vaikka hyllystä kyllä löytyy myös tason tummanruskeaa. Katsotaan tottuuko siihen vai ei. Tykkään kyllä edelleen hyllyn kulutetun näköisestä ja vanhahtavasta lookista! Työhuoneeseen lähti tilalle Jyskin Salli- metallipöytä, jonka pöytälevy oli ennen olohuoneen pöydällä tarjottimena kukille ja kynttilöille. Sinne samaan tarkoitukseen lähti tästä keittiön tasolta noiden mausteiden ja öljypullojen alla ollut marokkolaistarjotin. Luovaa sisustamista siis, tämä tavaroiden huoneesta toiseen kuljettaminen ;) Aina ei tarvitse ostaa uutta, jotta saa jonkin tilan näyttämään uudenlaiselta.

Nyt on edelleen mausteet, munakello ja muut tykötarpeet käden ulottuvilla kokatessa, liesitaso on siis juurikin tässä etualalla kuvista katsottuna. Vaikka olenkin jonkin asteinen minimalistisuuden puolestapuhuja sisustuksessa, tietty määrä harkittua tavaraa mm. keittiön tasoilla tekee kodista asutun ja eletyn näköisen. Viihtyisämmän. Aika usein se tavara ei kyllä ole harkittua, vaan kuitteja, posteja, avaimia jne... ;)

Keittiömme seinästä tulee aika-ajoin kyselyitä. Se on siis tummanharmaata, lähes mustaa aitoa kiveä. Muistelisin tavarantoimittajan olleen tämä. Halusimme ehdottomasti aitoa kiveä, emme massasta tehtyä sisustuskiveä. Samaa kiveä on meillä käytetty myös saunassa kiukaan takana olevassa seinässä. Aito kivi välitilassa on ollut hyvä valinta, sen pystyy pyyhkimään puhtaaksi, kunhan sen muistaa aika-ajoin käsitellä kivisuoja-aineella. Suoja-aine ei muuta kiven ulkonäköä mitenkään, se vain tekee siitä likaa ja vettä hylkivän.

Ja mistä on tuo ihana kuutiohylly? No ellokseltahan se löytyy! :) Mukavaa päivää!

- J* postaus sisältää mainoslinkinEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)