19.8.2013

Laventeli

Eilen esittelinkin toisen puutarhan alennusmyynnistä tekemistäni löydöistä, tässä se toinen. Keittiöön Granitin betoniruukkuun ostin ihanan tuoksuvan laventelin! Jostain syystä laventeli ei kauaa näin nättinä pysynyt, vaan on jo aika nuupallaan... olisikohan se sittenkin pitänyt jättää ulos eikä yrittääkään saada sitä viihtymään sisätiloissa? 

Jotain vihreää kuitenkin haluaisin tuossa keittiössä pitää, enkä oikein ole lämmennyt millekään muovikasville. Basilikan tapan samantein, rosmariini säilyi ennätyspitkään mutta ei sekään muutamaa viikkoa kauempaa. Ei kai auta muu kuin ostaa tasaiseen tahtiin uusi yrtti!
Leikkasin muutaman noista pisimmistä kukinnoista pieneen maljakkoon yöpöydälle, toiveenani saada öisin paremmin nukuttua- turhaan. Olen siinä raskauden raivostuttavassa vaiheessa jolloin joko jokin sisäinen kello tai kauheat suonenvedot herättävät minut joka yö parin tunnin välein. Ei auta enää magnesium, ei lämmin suihku eikä kahdetkaan villasukat päällekkäin. On ihan bullshittiä että tulevan äidin on tällä tavoin hyvä opetella uuteen unirytmiin, ikäänkuin jo valmistauduttava vauvan tuloon kukkumalla kaiket yöt. 

Joten rakas elimistöni, annan mun nukkua vielä kun siihen on mahdollisuus!! Usko tai älä, yhden koliikkivauvan äitinä tiedän kyllä mitä on luvassa. Ei tule mahdolliset yövalvomiset yllärinä ;)


- J
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)