13.8.2013

Olohuoneessa nyt


Olisin äärimmäisen kehno sisustusbloggari. Siksi pidänkin lifestyle- blogia, jonka nimikkeen alle voi ympätä ihan mitä vaan! :) Meillä nimittäin sisustus vaihtuu tai uudistuu todella harvoin. Se mitä meillä on, on yleensä huolella harkittua ja hankittu pysymään paikoillaan pitkään. Nyt kuitenkin olosuhteiden pakosta olohuone on hiukan muuttunut. Sinne jo rakennusvaiheessa hankitut Carpet Syväsen matot odottavat pesulaan pääsyä (saa nähdä kuinka kauan ;) ) ja olohuone tuntui jotenkin liian riisutulta ilman maton mattoa. Niinpä työhuoneen mustavalkoinen Anno Pandora pääsi tilapäisesti sohvapöydän alle olohuoneeseen. Kivasti se sopii sinnekin! Mustan lisääminen sisustukseen on muutenkin alkanut kiehtoa yhä enemmän, vain pieninä ripauksina. Viihdymme kuitenkin parhaiten valoisassa ja vaaleassa kodissa.


Oho, kenen varpaat??

Taannoisella Helsingin reissulla pääsin vihdoin poikkeamaan sisustusliikkeessä, johon olen jo kauan halunnut päästä käymään. Nougat on niin kaunis jo pelkästään liiketilana rosoisine tiiliseinineen ja eritasoratkaisuineen, puhumattakaan sen edustamista tuotteista ja esillepanoista. Tärppeinä voisin mainita mm. L:A BRUKET- saippuapullot, TINE K HOME- tuotteet ja  KALKLITIR- kalkkimaalit.


Instagram / Casablancogram


Itse tyydyin tällä kertaa vain ihastelemaan Tine K:n ihania astioita, mutta olohuoneessa näkyneen tuoksukynttilän sentään raaskin ostaa samantein :) Mutta raaskinko tätä polttaa, se onkin ihan toinen juttu!
Muutoin meillä ollaan jo korkattu kynttiläkausi, se näissä hiljalleen pimenevissä illoissa onkin se paras juttu :) Tunnelmallinen kynttilöiden valo ja sohvan nurkassa viltin alla pehmoinen pesä <3

Joko siellä odotetaan syksyä?

Kiitos muuten vielä antamastanne palautteesta edelliseen postaukseen! Kiva kuulla etten ole ainoa, jonka mielestä kyseinen ilmiö ei ole hyväksyttävä ja ok...- J
4 kommenttia:

 1. Moikka! Löysin blogiisi Minnan CC-blogin kautta ja päätin heti kommentoida. :) Siksi koska komppaan täysin edellisen postauksesi tekstiä (right on! ei pidäkään suostua nielemään p*kaa keneltäkään! maailma on puolillaan ilkeitä ja epävarmoja ihmisiä, jotka juurikin tänä nettikeskusteluaikakautena kokevat saaneensa vapauden kirjoittaa ihan mitä vaan julkisesti) ja siksi koska kommentit ovat varmaan jokaisen blogistin mielestä parhaimpia juttuja tässä bloggailutouhussa. :)

  Ja hei mistä olet löytänyt tuon koirankuvallisen tiskirätin? Huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva että löysit :) Ja kaunis kiitos kommentistasi!

   Boxeri-rätti on H&M:n, olen tykästynyt niiden laatuun ja kivoihin kuoseihin. Lisäksi ne voi pestä koneessa 40', jos joku nyt viitsii tiskirättejä pestä ;) Itse en ole viitsinyt!
   Näitä koirarättejä ei enää taida valikoimassa olla, mutta tilasin just meille uuden satsin rättejä, tällä kertaa tämännäköisiä:

   http://www.hm.com/fi/product/10461?article=10461-A

   Poista
  2. Kiitos tiedosta! Harmi ettei haukkuja enää löydy, sillä toi on tosi veikeä. Olin just tänään laittanut H&M Home tilauksen sisään, ja lisäsin siihen nyt vielä keittiöliinoja (aikaisemmin en edes hokannut mennä ko. valikoimaa katsomaan). Pääkallo- ja synttärirätit lähti tilaukseen. Aikast naisellista hömpötystä, huh. :)

   Poista
  3. Niin on! Olisin itsekin tykännyt enemmän näistä koiruuksista.
   Huomasithan hyödyntää -10% alen? Minäkin sen innoittamana tänään laitoin tilauksen menemään :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)