23.8.2013

Rouheampaa leikkokukkaa

Moi ja mukavaa perjantaita :)

Kiitos edellisten postausten ihanista kommenteista! Olo ei näillä leveysasteilla todellakaan ole aina niin hehkeä, ja kuten sanottu, huolettaakin aikalailla, joten tsemppikommenttinne lämmittivät enemmän kuin ehkä arvaattekaan <3 Kiitos myös teille kaikille kirjautuneille lukijoille joita on viime viikkoina tullut tasaiseen tahtiin lisää, arvostan suuresti ihan jokaista teistä! Kuten myös jokaista teitä vilpittömin ja positiivisin mielin anonyymisti lukevaakin, mutta aina konkreettisimmin lukijamäärän kasvusta tietää tekevänsä jotakin tässä bloggaamisessa "oikein" ;)

Pidemmittä puheitta (ennenkuin raskaushormoonit saavat vallan ja vollotan näppiksen käyttökelvottomaksi...) päivän aiheeseen :) Liljat sitten heittivät veivin, mutta ihmeen kauan kestivät kauniina! Tilalle hain astetta rouheampaa leikkokukkaa takapihalta,  pihlajaa.

Ihanaa kun vielä löytää ulkoa kukan korvikkeita maljakkoon! Mitähän sitä sitten talvella keksisi? Oksia ja risuja? Tuohon H&M;n maljakkoon kyllä sopii niin fiinimmät kukkakaupan leikkokukat kuin vähän rouheammatkin risupuskat :)
Onkos teillä viikonloppusuunnitelmia? Mikäli itse vain suinkin taipuisin, lähtisin puolukkametsään! Illaksi lämmittäisin saunan, avaisin hyvän punaviinipullon ja leipoisin pitsaa! Menkää siis te muut metsään ja juokaa viini, minä tyydyn saunaan ja itsetehtyyn pitsaan ;)


Ihanaa viikonloppua!


- J2 kommenttia:

 1. Löysin hetki sitten blogiisi, todella kaunis koti sinulla :) Mistä ovat nuo kaksi kaunista taulua, juuri sellaisia kuin olen etsinytkin!

  -Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Taulut ovat Askosta, ei liene enää valikoimissa. Mutta vähän vastaavia löytyy edelleen Askon valikoimasta :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)