14.8.2013

Siivet selkään


 


Hei kotka!


Moikka :) 

Olen jo pitkään kuolannut erästä vaatekappaletta. Klikannut ostoskoriin monet kerrat ja tullut sitten taas järkiini.  Kyse on Cindstoryn ihanasta siipineuleesta, jonka voi pukea kummin päin vain. Joko siivet selkäpuolelle, tai siivet etupuolelle. Kuitenkin sadan euron hinta mistä tahansa vaatteesta on paljon! Niinpä en kauaa harkinnut kun Kappahlissa viime viikolla tämä ihanuus huuteli minulle :)

Pusero on tehty käytettäväksi kuviopuoli edessä, sillä neule on takakappaleestaan pidempi. Mutta näin suuren masun kanssa se itseasiassa toimii vielä paremmin väärinpäin: pidempi takakappale etupuolella peittää masun juuri sopivasti :) Erityisen tärkeää kun mistään housuista ei enää mene vetoketju kiinni! ;)

Neule on normaalihinnaltaan 29.95; ja kantiskorttilaisille Kappahlista yhdestä tuotteesta -25% 18.8 asti. Löysin muuten Kappahlin sivuilta yhden ehkä vieläkin täydellisemmän siipineuleen, mutta harmi kyllä sitä ei joko vielä ole kauppoihin tullut, tai se on jo ehditty myydä loppuun! Koska kyseistä neuletta en meidän Kappahlista löytänyt, tarkoitukseni oli hyödyntää tarjous erääseen toiseen kivaan juttuun josta syksyllä varmasti olisi iloa. Nimittäin suureen ja pehmeään tähtikuvioiseen huiviin. Homma vain kaatui siihen ettei ajattelemaani luonnonvalkoista huivia ollut kaupassa enkä osannut päättää kumpi väri minulle kahdesta toisesta paremmin sopisi, viininpunainen vai tummansininen. Eikä mukanani ollut makutuomari helpottanut asiaa yhtään: "Äiti, sulle ei sovi kumpikaan!" Niin jäi huivi toistaiseksi kauppaan :) Vaalea siipineule löytyy täältä ja musta siipineule täältä Onko muita siipiin ihastuneita?


- J


4 kommenttia:

 1. Ihania paitoja. Siivet on kivoja.
  Mulla on myös yks siipipaitalemppari, joka nytkin pyörii pesukoneessa. Kyseessä on Sinful-merkin pinkki paita, jonka selässä on ylhäältä alas ulottuvat enkelinsiivet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!
   Onneksi siipipaitoja näkyy nyt enemmän myös näillä edullisemmilla merkeillä :)

   Poista
 2. Kiitti vaan! NYT ON. Aivan tajuttoman ihania. :)
  Ja sä näytät super-upealta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ole hyvä vaan! ;) Eiks olekin ihania?
   Ja kiitos! <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)