20.8.2013

Uutta Annoa keittiössäkuva


Olen tykästynyt mm. Kodin1:ssä ja Anttiloissa myytävään anno- merkkiin. Anno pitää sisällään kaikkea kivaa kodintavaraa, mattoja, tekstiilejä, sisustustavaroita, lamppuja ja astioita. Uudet kuosit ovat olleet raikkaan pelkistettyjä ja väritykset meille sopivia.

Meillä oli jo entuudestaan kyseiseltä merkiltä mm. iki-ihana Pandora- matto ja nyt kotiutui muutama uusi juttu. Nekin klassisen mustavalkoisina ja tällä kertaa keittiöön :)
Keittiön neliönmallinen tila on ollut maton löytymisen kannalta haastava juttu. Ja tähän saakka ollaan ilman mattoa tultukin toimeen! Itselläni vain laattalattialla palelee jalat lattialämmityksestä huolimatta ja kuljenkin villasukissa sisällä kesät talvet. Mandi on ollut matosta vielä minuakin enemmän innoissaan, nyt keittiön lattialla voi kieriä! Jihaa!! Sitä en kyllä ajatellut kokeilla perässä ;)

Annon Maja- mattoon ihastuin jo Asuntomessuilla Mammuttihirren kohteessa Talvipalatsi. Tarkoituksena on vielä alla olevan kuvan mukaisesti napsaista maton kulmista tupsut pois.


Ihana on myös tuo tuolin selkämykselle heitetty Polku-torkkupeite!

Toinen Anttilan paketissa tullut juttu oli puhdas heräteostos. Raidallisille Anno Hetki- kupeille en keksi järkevää perustelua; tarviiko sitä nyt kaikelle aina järkisyytä? Näistä on siitä huolimatta jo syöty aamujogurttia ja juotu kahviakin, joten toimivat myös käytännössä :)

NetAnttila josta itse tuotteet tilasin, on uudistunut. Uudistuksen kunniaksi mm. kaikista kodin ja sisustamisen tuotteista saa -20% alennuksen 5-28.8.2013!  Syötä kassalla koodi NAAVAUS21Mustavalkoisin sisustusterkuin, 
- J8 kommenttia:

 1. Aivan ihania juttuja. Mionä haluaisiin myös noita kuppeja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annon uudet mustavalkoiset astiat on kyllä nättejä! Ja -20% alekoodilla niistä sai ihan mukavan alennuksen :)

   Poista
 2. Niin ja tärkein jäi mainitsematta että tosi kaunis tuo ensimmäinen kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on minunkin suosikki Annon uusista mainoskuvista :) Pinterestistä Kodin1- seuraamalla löytyy paljon muitakin ihania kuvia!

   Poista
 3. Annon mallisto on nykyään niin täynnä ihanuuksia, et meinaan ihan seota :) Sopii loistavasti toi matto teille. Ja kupit on myös kivat. Harmi, ettei meille kuppeja todellakaan lähivuosina tarvita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Kiitti, matto tuntuu päivä päivältä sopivammalta, hetki meni ennenkuin silmät siihen tottuivat, niin kauan kun oltiin ilman!
   Kuka tarpeeseen mitään ostaa, whaat?! No ei vaiskaan ;) Ei meillekään uusille kupeille varsinaista tarvetta olisi ollut, mutta kyllä ne silti käyttöön heti pääsivät :)

   Poista
 4. Samat korvattomat kupit kotiutin meillekin viime viikolla, ihanat ovat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihanat! :) Sopii teillekin keittiöön kuin nenä päähän!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)