22.9.2013

Inspiskuvia eteiseen


  kuvat lainattu Pinterest & Ikea


Johtuisikohan loppuraskaudesta vai mistä, mutta nyt on jo jonkin aikaa ollut vimmattu tavaroiden raivaus ja kodinlaittobuumi meneillään? Tällä kertaa pyörityksen alle on päässyt eteinen ja aula. Eteistä ei vielä olekaan laitettu mitenkään, ainoastaan liukuovikaapisto on paikoillaan, mutta muuten nuo tilat ovat aikoinaan jääneet huomiotta. 

Kokosin ylle muutamia ihania inspiskuvia eteistä ja aulaa varten. Osa kuvien jutuista onkin jo hankittu- taitaa mieskin ymmärtää tämän maanisen vaiheen johtuvan tämän hetkisestä tilastani, niin kiltisti ja mitään kyseenalaistamatta kulki mun kanssa eilen Ikeassa ja keräsi kyselemättä mukaan kaikennäköistä tavaraa ;)

Habitarekin tuli eilen kierrettyä- tai no, vaaputtua- läpi, eikä antanut ainakaan meille mitään uutta ja ihmeellistä elämystä. Parasta messuantia ainakin minulle oli Balmuirin ja Lundian kauniit osastot! Olisin toivonut enemmän varsinaisia myyntiosastoja desing- sisustustuotteiden puolelle hyvillä messualennuksilla. Mutta ainahan messuilla on kiva käydä!

Me ollaan tänään pakattu pieniä tyttövaatteita eteenpäin uusiin koteihin, rakennettu puuvarastoa takapihalle ja otettu rennosti. Ainiin, ja pakattuna on nyt myös sairaalakassi- ihan varmuuden vuoksi ;) Esikoista odottaessa synnärille oltiin näillä viikoilla tehty jo monta reissua "nyt on tosi kyseessä"- meiningillä ja nyt alkavalla raskausviikolla sinne sitten jo jäätiinkin sisälle. Toivottavasti pieni malttaisi pysyä kyydissä vielä viikon- pari!

Nyt mukavaa sunnuntain jatkoa ja tarmokasta alkavaa viikkoa teille kaikille!


- Jenni4 kommenttia:

 1. Kauniita inspiskuvia! Joku viherkasvi oiskin kiva eteiseen.. ja tsemppiä sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, Pinteres on kyllä ihan mieletön kauniiden kuvien aarreaitta!
   Meillä on aulassa samaan tapaan kuin tuossa kuvassa oliivipuu isossa metalliruukussa, siitä se ajatus sitten lähtikin :)
   Saa nähdä vain kauanko puu pysyy sisällä hengissä kun toin sen jo yöpakkasten alta turvaan ulkoa... Viherkasvit tuovat kyllä kivasti väriä ja eloa sisustukseen!

   Poista
  2. Ja tärkein unohtui, iso kiitos tsempistä! <3

   Poista
 2. Oletpa kerännyt ihania inspiraatiokuvia, täytyykin tallentaa nuo myös itselle :). Tuossa ekassa kuvassa varsinkin tuo lamppu ois hieno! Oma plafondi tuntuu yhtäkkiä tosi tylsältä ratkaisulta.. (P.S. käy osallistumassa blogissani arvontaan, tiedä vaikka saat valita tulevale pikkuiselle sisustuskirjaimista nimen ilmaiseksi :) http://carouselia.blogspot.fi/2013/09/carouselia-ja-tuuliviiri-arpovat.html )

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)