10.9.2013

Panosta | Pihistä: Hay About a Chair


Moikka :)

Täällä on pientä väsymystä ilmassa, eikä blogillekaan tahdo löytyä aikaa. Lastenhuoneen pieni muutos on työn alla ja se taitaakin olla seuraava oman kodin sisustukseen liittyvä aihe! Sillä välin jatketaan nuukailua ;)
Tällä kertaa panosta vs. pihistä- sarjassa Hayn klassikkotuoli About a Chair! Aivan ensiksi muistutuksen sana, sarjan tarkoitus EI ole esitellä laittomia kopioita, vaan desing-klassikoita muistuttavia edullisempia versioita. Pipoa löysemmälle siis, tästä lähtee ;)
Näistä kahdesta versiosta minua itseäni enemmän miellyttää Kodin1:sen edullisempi versio Bess, jossa on todella onnistunut muotoilu! Plussaa myös hyvästä istuma-asennosta, pieni miinus tuolin painavuudesta. Ruokapöydän tuoleina näitä saattaisi olla hankala liikutella, varsinkin maton päällä. Molempia tuoleja saa myös mustana. Hayn alkuperäinen klassikko About a Chair n. 204; ja Kodin1:sen edullisempi samantyylinen tuoli Bess 135; (nyt tarjouksessa 119;) .Huomiselle minulla onkin teille yksi kiva ylläri! :)

Mukavaa uutta viikkoa!

Terkuin, J


6 kommenttia:

 1. Jaa, minusta tuo Bess on ennemminkin edullisempi versio Eamesin DSW-tuolista, istuimen muoto muistuttaa selkeästi enemmän sitä.

  Täytyy tunnustaa etten ollut tuosta Hay-tuolista koskaan kuullutkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä että istuinosa muistuttaa eamesin tuolia enemmän, mutta jaloissa on mielestäni enemmän samaa Hayn kanssa. Yhdistelmä noista kahdesta siis, silti ihan omanlaisensa tuoli :)

   Poista
  2. Samaa mieltä että istuinosa muistuttaa eamesin tuolia enemmän, mutta jaloissa on mielestäni enemmän samaa Hayn kanssa. Yhdistelmä noista kahdesta siis, silti ihan omanlaisensa tuoli :)

   Poista
 2. Heip, sulle olis haastetta mun blogissa: http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2013/09/uusia-kuvakulmia.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllä meillä kuvaamattomia nurkkia löytyy ;)

   Poista
  2. Kiitos paljon! Kyllä meillä kuvaamattomia nurkkia löytyy ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)