19.9.2013

Sisustushaaste | 2500;Heippa!
Nappasin Marian At Maria's- blogista koukuttavan haasteen mukaani! Alkujaan haaste on lähtöisin Modernisti Kodikkaan Kertulta :) Haaste kuuluu näin:

Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa. "Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!"

Olisin saanut 2500 euroa hupenemaan piankin jos olisin käyttänyt sen vähän laajemman mittakaavan remonttiin, nimittäin keittiön, WC:n ja kodinhoitohuoneen uusiin tasoihin ja kalusteiden runkoihin, jotka haluaisimme nyt jo vaihtaa ;) Mutta koska ne ovat edelleen kuin uudet, ei moiseen rumbaan ole aihetta vielä piiitkään aikaan. Mutta saa sitä rahaa helposti kulumaan pienemmänkin mittakaavan sisustamiseen! Uudet ruokapöydän tuolit ovat jatkuvan haun alla, mutta sopivia ei ole löytynyt. Eamesin DSR:t saisivat ulkonäkönsä puolesta muuttaa meille koska tahansa (mies on kyllä toista mieltä), mutta niiden matala istuinkorkeus ei tule koskaan toimimaan ruokapöytämme kanssa. Yhden DSR:n silti mahduttaisin eteisaulaan!

 kuvat: Stockmann, Finnish Desing Shop, Ikea, Iittala, Pentik, Nougat, HM, Pinterest


Saldo yhteensä 2431.74

Lopulla reilulla kuudellakympillä ostaisin vielä Ikeasta Bestån päälle lasilevyn 30; ja kivoja servettejä esim. Granitista, niitä meillä kuluu paljon!

Oli kiva virtuaalisesti laittaa rahaa palamaan, mutta loppujen lopuksi aika hankalaa saada yht'äkkiä kulutettua noinkin valtava summa. En ole kovin "merkkitietoinen" ja esimerkiksi petivaatteiksi valitsin mieluummin HM:n edulliset lakanat kuin vaikkapa Balmuirin pellavaiset, joihin olisin saanut tuhottua 400; (niin ihanat kuin ne varmasti olisivatkin). By Lassen Kubus- kyntteliköstäkin olen haaveillut vain neljän kynttilän mallista, mutta kun nyt kerran rahaa oli niin valitsin listalle sekä kahdeksan että neljän kyntteliköt!

Sellaisia realistisia (ja tarpeellisiakin) haaveita listalla ovat Ikean tavarat, taljoja lukuunottamatta, astioita emme periaatteessa tarvitsisi yhtään enempää vaikka Saaga-sarja niin ihana onkin ja menkööt FDS:n tuotteet Tom Dixon, Kubus ja KotonaDesing vaikka haaveilulistalle- DSR:stä puhumattakaan ;) Lakanat olen listalta itseasiassa jo hankkinutkin ja Pentikin Saaga- sarja sai alkunsa piirakkavuoalla- senkin ostin lahjakortilla tosin :)


Haasteen saa napata mukaansa! Huomenna onkin jo perjantai, huippua :)

- J* Postaus sisältää mainoslinkkejä.2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi! :)