15.9.2013

Ulrika Eleonora & Betty | Welcome home!
Ihanaa sunnuntaita!

Kerroinkin eilen, että lastenhuonetta on hiukan muokattu. Nyt pieni kurkistus mitä uutta sinne on saatu! Lastenhuoneen muutoksessa Mandin huoneesta lähti tason kanssa hoitopöydäksi muuntuva pikkuinen hyllykkö meidän makkariin odottamaan vauvaa. Nurkkaus näytti todella tyhjältä ja päätinkin sommitella siihen tauluhyllyjen päälle kivan taulukollaasin. Kollaasin kanssa yhdistin kellon, siitä ollaan tosi kiinnostuneita ja kellonaikoja seurataan tarkasti. Maailmassa on varmasti paljon kauniimpiakin kelloja kuin tämä Ikean Pugg, mutta tässä tapauksessa liputan selkeiden numeroiden ja suuren kellotaulun puolesta.

Mustavalkoinen teema jatkuu tauluhyllyn printeissä, joista meille blogiyhteistyön kautta Dekologia Desing- sisustusliikkeestä kotiutui iki- ihanat Lisa Bengtssonin mäyräkoirataulut Ulrika Eleonora ja Betty. Tillsammans- taulut toimitetaan valmiiksi kehystettyinä mustilla kehyksillä, helppoa! Koiraneitien seuraan tilasin väriä tuomaan niin ikään yhteistyökumppanini Walldesingin kivat pinkkisävyiset printit. Musta-pinkki ja valkoinen toimivat loistavasti yhdessä, tuoden lastenhuoneeseen kaivattua ryhtiä, unohtamatta prinsessamaista meininkiä ;) Mandin ihastuneille huokauksille ei ollut tulla loppua kun sain nämä taulut paikoilleen, erityisesti siksi, että meidän oma mäyräkoiraneiti Iida muistuttaa kovin paljon Lisan taulujen malleja :)Loppuun pieni Sneak Peek toisesta lastenhuoneen uudesta jutusta, siitä lisää myöhemmin :) Illalla sitten arvotaan Habitare-lippupakettien voittajat, kello 21 asti aikaa osallistua!
- J8 kommenttia:

 1. Kello on kyllä kaunis!! ;) Noita tauluja olen itselle myös ihastellut, ne on kivat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään tosi paljon kellon ulkonäöstä, vaikkei se kaikkein prinsessamaisin valinta ollutkaan! Haluaisin saman kellon myös työhuoneeseen :)

   Poista
 2. Voi että kun tykkään noista mäyriksistä Ulrika ja Betty päässyt paraatipaikalle.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin ihania! Mieluusti kotiuttaisin meille myös Hugon, vaikkapa työhuoneeseen :)

   Poista
 3. Kauniisti sopii yhteen musta-valko ja pinkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin sopii, musta tuo lastenhuoneeseen hiukan kontrastia hempeiden sävyjen rinnalle :) Kyllä täällä silti tulee pinkki- valkoinen olemaan päävärinä varmaan toooosi pitkään, ainakin jos huoneen asukkaalta kysytään ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)