4.9.2013

~ Yesterday's snapshots ~Moikka :)

Eilen oli Mandin ja minun vapaapäivä, joka kulutettiin tavalliseen tapaan rentoillen! Nukuttiin aamulla pitkään, haliteltiin ennenkuin jaksettiin nousta ylös aamupalan laittoon. Aamiaisen jälkeen vedettiin kumpparit jalkaan ja lähdettiin metsään etsimään kivoja risuja. Ja löytyihän niitä, kauniin kippuroita lehtikuusen oksia!
Mandi totesi innoissaan että nämähän näyttää ihan ruusuilta, mutta meidän äiti tykkää enemmän risuista kuin ruusuista! Tarkka tyttö :D Ja hiukan tuossa lehtikuusen pikkukävyssä onkin ruusun ulkonäköä.

Ruuan jälkeen alettiin leipomishommiin ja tehtiin suussasulavia suklaa- toffeemuffineita, resepti löytyy täältä. Variaationa käytettiin nyt muffineihin Dumle-karkkeja, tykättiin enemmän näistä! Varmaan jokaisen lapsen mielestä ihanin vaihe leipomisessa on, kun pääsee kaapimaan ja nuolemaan taikinakulhon, hyvin muistan saman omasta lapsuudestani ;) 

Kun Mandi nautiskeli oman muffininsa mehun kera Lillifeetä katsellen, syvennyin itse uuteen Plaza- lehteen, jossa katseet olivatkin jo syksyn Habitaressa! Onko siellä messuille lähtijöitä? Meillä masuasukki sanelee nykyään pitkälti kaikki menemiset, joten lukkoon lyötyjä suunnitelmia on vaikea tehdä. Ihana olisi kyllä tänä vuonna päästä Habitaressa käymään!


Aurinkoista syyspäivää,

- J8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ja aivan mahtavalta kuulostaa teidän vapaapäivänne touhut. Juurikin tuo kulhojen nuoleminen tuntuu olevan täälläkin päin kuuminta hottia ja parasta koko leipomisessa. ;)

  Habitareen muuten kyllä, mutta tänä vuonna ne satuttiin järjestämään juurikin meidän loman aikana. Eikä tietty silloin täällä olla. Höh! No ehkä ensi vuonna sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiireettömät vapaapäivät on niin ihania <3
   Nyt on täytynyt jo itse kasvaa aikuiseksi kulhojen kaapimisesta kun on oma lapsi joka haluaa sen tehdä :D

   Luulen kyllä että näistä kaikista ihanista sisustusblogeista saadaan lukea ja katsoa kaikki parhaat palat Habitaresta vaikkei messuille päästäisikään! Luotan ainakin siihen :) Niin kattavia koosteita olivat ihanat blogikollegat tehneet asuntomessuistakin että sain niistä enemmän irti kuin itse paikanpäällä!

   Poista
 2. Ihania oksia! Kelpaisi meillekin :)
  Olisi kyllä ihana päästä messuille. Täältä asti matkustaminen kaikkinen syömisineen ja muineen tekee reissulle kuitenkin sen verran hintaa etten taida pystyä lähtemään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehtikuusessa on kyllä superkauniit oksat kuivina käppyröinäkin :)

   Joo, tulee messuille kyllä kaukaa lähtijöille hintaa! Toivotaan että paikanpäälle lähtevät blogikollegat postaavat messuista niin saadaan nauttia parhaat palat kotoa käsin :)

   Poista
 3. Ai, että näyttää herkkulliselta, herkku ja lehti. :)
  Kauniit oksat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat oli aika herkkuja :) Ja oksat on aina ihania, stick's and stones i love <3

   Poista
 4. Minulla vähän sama homma, että masuasukin mukaan mennään :) Laskettuun on reippaasti alle kuukausi aikaa, mutta eka meni yli niin ei varmaan tälläkään pikkuisella mihinkään kiire ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä sitten taas tilanne että eka tuli niin paljon ajoissa että sen takia täytyy varautua äkkilähtöön tälläkin kertaa :D
   Mutta ehtiihän sitä kaikenmaailman messut kiertämään toistekin, nyt mennään muilla ehdoilla ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)