1.10.2013

Masukuvauksissa | Kuvaamo Sirpa RyyppöMoikka ja mukavaa alkuviikkoa!  :)

Kuten viimeksi kerroinkin, olin lauantaina hiukan erilaisissa Päivän Asu- kuvauksissa ;)
Ihan tosissaan jännitin ehdinkö näihin kuvauksiin ollenkaan yhtenä kappaleena, mutta onneksi ehdin! Kyseessä kun on kuvaus, jota ei paljon lykkäillä, mutta jota ei voi paljon etukäteenkään hoitaa. Vauvamasun kuvaus <3

Tämän naisen elämän kenties ihanimman ja raskaimman vaiheen ikuistamiseen halusin ehdottomasti tutun huippuammattilaisen, jonka tiedän erikoistuneen juuri oman mieleni mukaisiin industrial- henkisiin kuviin. Minunkin kuvaukseni järjestettiin vanhassa voimalassa, jo aikoja sitten käytöstä poistetussa tehtaassa betonin ja massiivisten koneiden keskellä- huikea kontrasti herkälle kuvausaiheelle :) Tällaisissa kuvauksissa, joissa ollaan todella riisutussa tilassa niin henkisesti kuin fyysisesti, on luottamus kuvaajaan ehdoton. On myös tärkeää, että kuvaajan kanssa ollaan samalla aaltopituudella siitä, minkä tyylisiä kuvia haetaan, toista mahdollisuutta masukuvauksiin kun tuskin tulee. Sirpan kanssa lähettelimme sähköposteja puolin ja toisin, keräsin hänelle mm. Pinterestistä nappaamiani kuvia selventämään omaa ajatusmaailmaani kuvien tyylin suhteen. Kaikki toimi loistavasti eikä olo ollut missää vaiheessa vaivautunut, pikemminkin naurunpurskahduksia sai välillä tosissaan hillitä :)

Pitemmittä puheitta, tässä maistiainen Kuvaamo Sirpa Ryypön ottamista ihanista kuvista!

Sirpan muihin upeisiin töihin voit tutustua hänen kotisivuillaan www.sirparyyppo.fi
ja facebook- sivuillaan. Mikäli itse mielit kuvattavaksi Sirpalle, suosittelen varaamaan kuvausajan hyvissä ajoin, sillä tämä palkintoja niittänyt kuvaaja on todella kysytty- eikä suotta :) Sirpa ei arkaile poistua studiostakaan kameransa kanssa, vaan järjestää kuvauksia lähes missä miljöössä tahansa!


Nyt jäämme malttamattomina täällä odottelemaan valmiita kuvia ja sitä tärkeintä- vauvaa masusta kainaloon <3


Terkuin, Jenni
22 kommenttia:

 1. Noi on ihan tajuttoman kauniita kuvia. <3

  VastaaPoista
 2. Upeita! <3 Niin kaunis mama! :) Ois pitänyt kans otattaa tällaiset kuvat, mutta kummankaan raskauden aikana ei ollut niin kovin hehkeä olo, että olisi halunnut itsensä ikuistaa. :)) Pelkän mahan olisi voinut kuvata minun tapauksessani.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina! :) Eipä täälläkään järin hehkeä olo ole ollut, mutta hyvän kampaajan ja työkaverin kauneuskäsittelyn jälkeen tsemppasin itseni kameran eteen ;) Ainutkertainen ja viimeinen tilaisuus ikuistaa ihana vaihe elämässä <3

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia ja käsittämättömän kaunis äiti :) voimia loppuun asti!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia, olet upea!
  Liityin lukijaksi ja mielenkiinnolla alan seurailemaan blogiasi :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä ja kehuista, molempia tullaan vielä varmasti tarvitsemaan ;)

   Poista
 6. Aivan mielettömän upeita kuvia! Itsellä myös kuvaaja etsinnässä juuri samaisia kuvia varten, kolmas tulossa ja viimeinen ;) Missä tuo tehdas on, onko hänelle pitkä jono?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sirpa ottaa kyllä ihania kuvia, ei ihan niitä tavanomaisia studioposeerauksia :)
   Tehdas ja studio sijaitsevat Forssassa, katso sivuilta tarkemmat tiedot: http://www.sirparyyppo.fi/
   Jono on yleensä aina pitkä, kannattaa soittaa mahd. pian! Varsinkin kun sinullakin edessä kuvaus jota ei paljon voi siirtää eteenpäin :)

   Poista
 7. Ihan huippuihania kuvia! Kyllä oot kaunis : )
  Upea tuo vanha voimalakin ja Sirpa tietenkin, loistava kuvaaja : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! :)
   Voimala oli kyllä näkemisen arvoinen paikka! Ja Sirpa nyt ottaa aina mielettömiä kuvia, ei tarvinnut sen suhteen jännittää yhtään :)

   Poista
 8. Aivan ihania kuvia!! Oikein paljon onnea raskauden loppumetreille, toivotaan että pieni pysyy vielä kyydissä ja kohta teillä ja meillä on vauva kotona<3 Jaan niin tuon "takkiongelman", kun ilmat yhtäkkiä viilenivät eivätkä takit mahdu päälle. Uuttakaan en viitsi enää ostaa, kun viikkoja 41+3. Emme malttaisi millään odottaa, että esikoispoikamme saapuisi maailmaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja samoin sinne, sulla alkaa olla jo H-hetki tosi lähellä, kohta saat ihanan pienen nyytin kainaloon <3

   Poista
 9. Ihania kuvia! :) Tuo rusettimasukuva on todella kaunis.. :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)