31.10.2013

Stylebookin haastattelussa!
 


Vauvakuplasta hei!

Täällä elellään edelleen pienessä pöllyssä koko ajan, jatkuva univelka ja vauvan ihastelu yhdessä ovat saaneet pään sekaisin :) Vauvalla on rytmi tietenkin ihan hukassa vielä, elelee samalla syklillä kuin masussakin- nukkuu päivät ja illalla herää mellastamaan. Mutta kun nyt vihdoin ja viimein pääsin koneelle asti, niin päivitetäänkin tänne jo hiukan vanhojakin juttuja! Minua tosiaan haastateltiin jokin aikaa sitten Stylebookin sivustolle ja se haastattelu on jäänyt kokonaan linkittämättä tänne. Sieltä voi käydä lukaisemassa mm. minun kaikkien aikojen meikkimokiani ja tämän hetkisiä lemppari-kosmetiikkatuotteita :)  
Kiitos Stylebookille tästä kunnianosoituksesta!

Tästä linkistä pääset haastatteluun: Esittelyssä kauneusblogi: b l a n c o


Toivottavasti teille kuuluu hyvää? :)


Terkuin, Jenni

4 kommenttia:

 1. Kiva haastattelu! :) Ja meillä oli sama juttu lasten rytmin suhteen. Se oli raskasta aikaa, mutta onneksi kestää vain hetken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raskasta ja ihanaa yhtä aikaa :) Toisaalta toivoo ettei vauva kasvaisi niin nopeasti, koska hän on pikkuinen vain niin hirmu lyhyen aikaa, ja samalla tietää että iän myötä myös helpottaa nukkumiset ja muut. Täytyy siis nyt koittaa nauttia väsymyksestä huolimatta!

   Poista
 2. Todella kiva tuo stylebookin juttu! Ja voimia paljon univelan selättämiseen. Muista pitää huolta itsestäsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta! Muistan <3 Tai yritän ainakin! :)
   Onneksi mies huolehtii mullekin ruuat eteen jos en itse muista ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)