8.10.2013

Sukkahousuheviä
 

Heippa!

Tänään piipahdettiin päiväkodissa otattamassa päiväkotikuvat. Eilen illalla meinasin kuolla nauruun kun yritin lakata suloisen pikku-prinsessani kynsiä vaaleanpunaisella kynsilakalla, samalla kun hän moshasi raivoisasti Ozzy Osbournen Paranoidin tahtiin :D Niimpä niin. Meissä kaikissa on monta puolta, ei kannata antaa tyllihameen hämätä! 

Miehen kanssa ollaan pohdittu minkälaisia miedän lapsista mahtaa isompina tulla, varsinkin teini-iässä nuoret yleensä haluavat edustaa kaikkea muuta kuin mitä omat vanhempansa edustavat. Meidän ei siis ole syytä pelätä että rakas tyttäremme hakeutuisi hevipiireihin, ottaisi tatuointeja ja lävistyksiä, sen sijaan on aiheellista pelätä että hän hurahtaa uskoon tai ryhtyy Greenpeacen aktivistiksi! Tai tuo kotiin lökäpöksyisen, armeijaa pakoilevan hiphopparin. Ei sillä, että meillä varsinaisesti olisi mitään näitä viimeksi mainittuja vastaan, ne vaan eivät millään tavalla kuulu meidän elämäämme.

Varsinaiset päiväkotikuvat ovatkin sitten sitä hillitympää osastoa, onkin kiva laittaa rinnakkain nämä kotona otetut ja päiväkodissa otetut :)   
Asennetta alkaneelle viikolle! :)

Jenni


 

1 kommentti:

Kaunis kiitos kommentistasi! :)