8.10.2013

Syyssaapikkaat alessa!
Halusin tulla vinkkaamaan teille H&M:n käynnistyneestä syysalesta! Mikäli suosit jalkineissasi vain aitoa nahkaa, tämä hypetys ei koske sinua, mutta itse tykkäänn uusia kenkiä usein- siksi keinonahka passaa minulle varsin hyvin :) Hankin nuo ylimmässä kuvassa olevat mustat korkosaappaat jo aikoja sitten ja ne ovat niin hyvät jalkaan, että myös ruskeat versiot ovat kummitelleet mielessä siitä lähtien. Kun nyt huomasin niiden olevan puoleen hintaan, ei tarvinnut kauaa miettiä! Sovitukseen lähtivät myös alemmassa kuvassa näkyvät elegantit ja sirot ratsastussaappaat mustina ja konjakinruskeina, kultaiset ketjut ovat piste iin päällä :)


Mustat korkosaappaat täältä, ruskeat korkosaappaat täältä, mustat ratsastussaappaat täältä ja konjakin väriset ratsastussaappaat täältä.


JenniPs. Jo toinen postaus tälle päivälle, mutta nyt hus pois koneelta :)8 kommenttia:

 1. Minä tilasin kiireesti oma mustat korkosaappaat :D Ajattelin että oma koko loppuu nopeasti, kun on noin hyvä tarjous...muutenkin lähti alesta muutama kiva vaate tilaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sait vielä omasi! Itse olen tykännyt tosi paljon, vaikka korko on korkea niin ovat hyvät jalkaan :)

   Poista
 2. Vitsit nuo korkosaappaat näyttävät upeilta! Mahtavaa kuulla, että ovat myös hyvät jalkaan :) Vastaako hyvin kokoaan, jospa minäkin sattuisin ruskeat ostokoriini klikkailemaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaa minun mielestä, itse tilaan hm:ltä kesäkengät ja korkkarit koossa 38 koska niitä pitää ilman sukkia, muut tilaan 39 ja tarvittaessa hankin sisään pohjalliset!

   Poista
 3. Millaisia saappaat ovat kooltaan? Ovatko 'pieniä', että pitäisikö ottaa normaalia kokoa yksi numero isompi? Ei ole vielä kokemusta H&M:n kengistä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylemmäs jo kokoasiaa avasinkin, kannattaa ottaa se isompi jos kahta kokoa normaalisti käytät, mahtuu sukka paremmin ja aina voit täydentää pohjallisilla! Mutta vastaa kyllä mielestäni kokoaa hyvin.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)