8.11.2013

Babyshowerit


 

 Heippa ja ihanaa perjantaita :)

Nyt hiukan vanhaa aihetta, mutta niin tärkeä juttu että tämä on ikuistettava vaikka vain itselle muistoksi! Kuvat ovat Instagram- kuvia, hiukan huonolaatuisia siis, mutta menkööt :) 

Rakkaat ystäväni järjestivät alkusyksystä minulle vauvakutsut. En ole koskaan ennen vauvakutsuilla ollut, mutta voi että miten ihana ajatus! Järjestää kivat juhlat ihanien ystävien kanssa, tulevaa äitiä hemmotellen, yhdessä hyvin syöden ja tulevaa vauvaa arvuutellen :) Minut haettiin kotoa ja ystäväni olivat yhdessä nyyttäriperiaatteella laittaneet pöydän koreaksi herkuilla! Alkumaljojen jälkeen söimme pitkän kaavan mukaan ja nautimme loppukesän hellepäivästä terassilla. Jouduin Sain maistella vauvan soseita ja arvailla niiden sisältöä, ystäväni puolestaan saivat kirjoittaa veikkauksensa tulevan vauvan syntymäpäivästä, strategisista mitoista sekä tulevasta nimestä! 

Päivä oli mitä ihanin, yhdessä tuli niin naurettua vedet silmissä kuin hiukan itkettyäkin, tämä raskaus on ollut raskas sanan joka merkityksessä ja ystävieni ja työkavereideni tuki matkan varrella on ollut todella korvaamatonta. Iso kiitos kaikille teille!!  <3 
Työkaverini ja babyshowereiden pääjärjestäjän taidonnäyte oli mahtava vaippakakku! Lahjaksi vauvalle tuli vaatteita ja ihana tähti- huopa, itse sain lahjakortin kampaajalle hiusten väriin ja hemmotteluhoitoon- ihan huippua ja tuli niin tarpeeseen! :)


 Onko teille järjestetty vauvakutsuja tai oletteko itse olleet niitä järjestämässä? Itse toivoisin tämän tradition yleistyvän Suomessakin, mukavia päiväjuhlia ystävien ja hyvän ruuan parissa on niin harvassa vaikka juhlan aiheita varmasti riittäisi.
Täällä seuraava juhlan aihe onkin sunnuntain isänpäivä, nyt meillä onkin tuplasti syitä sitä juhlistaa :) Onnea siis kaikille isille, olette ehdottomasti juhlapäivänne ansainneet!

Terkuin, Jenni6 kommenttia:

 1. Ihanat ystävät, ne on kyllä parasta:). Mahtava idea tuo vaippahuopa, pitääpä pitää mielessä.

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä ihana päivä vieraillakin! <3 vaikka juhlien tähdellä oli soseet vähän hakusessa, vieraat veikkas painot, pituudet ja päivän aika hyvin! Katotaan kuinka osuu nimet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan normisettiä että soseet on hakusessa :D Olis kiva kyllä ollut tietää etukäteen teidän nimiveikkaukset, sieltä olis voinut saada vaikka kuinka hyviä vinkkejä ;)

   Poista
 3. Mulle järkättiin myös viime vuonna ystävien toimesta ylläri-showerit: ystävät houkuttelivat tekosyyn varjolla brunssille ihanaan paikkaa, missä homma paljastui. :D Oli kyllä hauska päivä ja ohjelma oli juuri samanlaista, kuin sulla, paitsi etten onneksi joutunut noita pöperöitä maistamaan, haha! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana yllätys! Mullekaan ei onneksi tarjottu niitä kaikkein "epäilyttävimpiä" mössöjä, ihan maistuvilla hedelmäsoseilla mentiin :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)