20.11.2013

H&M Joulu

Moi :)

Vaikka joulufiilis ei vieläkään ole täysin vallannut kotia ja mieltä, on se alkanut pikkuhiljaa hiipimään luokse. Huomaamatta suunnittelen ajatuksissani jouluruokia, mietin joululahjoja ja kodin talvisempaa sisustusilmettä.
Muutaman uuden jutun kodin jouluisempaa lookia varten tilasin H&M:ltä. Tuttuun tapaan harmaata ja valkoista, vain aavistus kimallusta mukana. Niistä syntyy tänäkin vuonna meidän joulukoti :)

Erityisen kivoilta vaikuttivat metalliset, tähdenmuotoiset paikkakortti-pidikkeet! Koristetyynyihin olen kehittänyt pienen fiksaation ja tyynyjä meillä onkin sohvalla kasoittain, niistä on mukava kasata itselleen pesä pitkiä imetyshetkiä varten. Tästä syystä tyynyissä ei saa olla mitään mikä voisi raapia tai painaa ihoa. Toivotaan että näissä strassein koristelluissa tähtityynyissä kivet ovat tarpeeksi pieniä ja sileitä. Huopatyynynpäälliset sen sijaan jo kuulostavatkin ihanan pehmeiltä! Pari tähtikuvioista kangaslautasliinaa tilasin koriliinoiksi joululeivonnaisille ja joulupöydän leiville.

Iskikö tämän joulun H&M:n valikoima teihin?


Terkuin,
 ihan-vähän-vain-väsynyt,
 
Jenni4 kommenttia:

 1. Mua kummittelee ne ihanat pehmeät tekoturkispeitot ja tyynyt. Tod. näk. pitää tilata syynättäväksi, että sähköistyykö liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Mandin huoneessa pari hm:n tekoturkistyynyä ja kyllä ne jonkun verran sähköistyy. Mutta niin kai tekoturkis aina! Ihanan pehmoiset ne kyllä on :)

   Poista
 2. Ihanaa, että olet jaksanut miettiä joulujuttujakin siellä vauvanhoidon lomassa :) Mulla on edelleen sellainen olo, että joulu on jossain kaukana edessä, kun odottaa vaan sitä pientä nyyttiä tulevaksi ennen sitä. Noh, tänä vuonna menen ehkä vähän pienemmällä panostuksella, koitan olla stressaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan mietinnän tasolle se taitaa jäädäkin! ;) Asioiden toteutukset ovat nykyisin vähän niin ja näin :)
   Sä olet saamassa parhaimman lahjan koskaan, nauti nyt vaan sen odottelusta kaikessa rauhassa <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)