6.11.2013

Hei hei mitä kuuluu?
 Moikka!

Tänne kuuluu hyvää. Väsymystä, vatsavaivaa, hiukan mustasukkaisuutta, vapaa-ajan pulaa, mutta myös suurta onnea ja iloa :) Imettäminen käy täydestä työstä, sohvalla istuen tulee vietettyä tuntikausia kerrallaan, siinä välissä nopeasti ruokaa omaan suuhun ja taas jatketaan! Vastasyntyneen ja nelivuotiaan välillä on vaikea jakaa huomiota tasan, vauva syö niin usein ja pitkiä aikoja kerrallaan, että esikoinen joutuu välillä odottamaan luvattoman kauan seuraa. Onneksi Mandi sai nimipäivälahjaksi uusia kivoja elokuvia, joita onkin katseltu ahkerasti sohvalla vierekkäin. Sen pienen ajan joka imettämisestä jää, yritän viettää esikoisen kanssa tai ehtiä pikaisesti suihkuun ja syömään. Ihmettelen ja kunnioitan bloggaavia äitejä, jotka ehtivät oikeasti jossain välissä blogatakin! Ehkä tämä rytmi tästä vielä tasoittuu ja itsekin ehtii päivässä tehdä muutakin kuin istua sohvalla tissi vaavin suussa ;)

Tässä postauksessa hiukan lokakuun lopun nimpparikuvia. Mandin päivää juhlittiin 26.10 perheen kesken hyvin syöden ja välillä vauvaa ihastellen :)

Juhlapöytään Pirkka leipoi kakun, miehen sisko toi ihanaa "rotinapullaa"; mascarpone-täytteistä bostonkakkua ja itse leivoin Mandin toiveesta suklaa-kuppikakkuja! Resepti löytyy tästä blogista suklaa-toffee muffinien nimellä, korvasin ohjeeseen karkit Dumleilla ja tein kuorrutteen päälle vatkaten 50g pehmeää voita, 100g maustamatonta Philadelphia- tuorejuustoa, n.3dl tomusokeria ja muutaman tipan punaista karamelliväriä. Koristeeksi vielä Ikean washiteipeistä ja coktailtikuista pikkuisia viirejä.

Lahjaksi Mandi sai elokuvien lisäksi mm. pitkään toivomansa ballerinapuvun tutu-hameineen ja balettitossut.

Loppuun vielä Torsti-vaavin tuima katse!

Palailen blogin pariin taas kun ehdin :) Voikaahan hyvin!


Terkuin, Jenni6 kommenttia:

 1. Hyväähän tänne kuuluu, kiitos kysymästä :) Kiva kuulla teistäkin! Kauniiksi olet taas pöydän kattanut! Tsemppiä arkeen, keskity nyt tärkeimpiisi, blogi voi varmasti vähän odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että hyvää kuuluu sinnekin! :)
   Bloggaamista on ikävä, mutta kuten sanoit nyt täytyy keskittyä tärkeimpiin- aikaa tällekin rakkaalle harrastukselle löytyy varmasti vielä!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)