12.11.2013

Ostohyvitys.fi


Sain kivan mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Ostohyvitys.fi palvelun kanssa! Ostohyvitys.fi on ensimmäinen suomalainen palvelu, jonka avulla voit saada rahaa takaisin verkko-ostoksistasi. Palvelun ideana pähkinänkuoressa on siis saada selvää rahaa takaisin takaisin netin kautta tekemistään ostoksista, ikäänkuin keräisit bonusta :) Itse käytän nettikauppoja nykyisin todella paljon ja olikin ilo huomata että suuri osa suosikkikaupoistani toimii Ostohyvityksen kumppaneina! Kaiken kaikkiaan mukana olevia verkkokauppoja on yli 450, kuten Nelly.com, Lekmer, Hyvinvoinnin Tavaratalo ja uusin oma suosikkini Zalando.

Saadaksesi ostoksista rahaa takaisin, sinun tulee olla kirjautunut Ostohyvityksen jäseneksi. Liittyminen on ilmaista ja liityttyäsi sinun tulee vain aina verkko-ostoksia tehdessäsi kirjautua sisään Ostohyvityksen palveluun ja siirtyä sieltä haluamasi verkkokaupan sivuille. Tehtyäsi ostokset, saat sähköpostiisi viestin, josta näet heti paljonko ostohyvitystä sait shoppailustasi! Esimerkiksi jos teet ostoksia Nelly.com:ssa 100 eurolla, saat tilillesi rahaa takaisin 11.50; Kun olet kerännyt hyvitystä vähintään 15 euroa, voit pyytää summan maksamista suoraan tilillesi. Helppoa!

Kokosin kollaasin muotoon muutamia ihania juttuja joulukotiin Zalandon valikoimista :)


Joulua kotiin by Zalando


kuvat Zalando.fi

Ostohyvityksen sivuilta voit myös asentaa selaimeesi kätevän Ostohyvitys.fi- selainlisäosan. Kun vierailet verkkokaupassa josta voit kerät bonusta ostoistasi Ostohyvityksen kautta, se muistuttaa sinua tästä mahdollisuudesta. Näin ollen et joudu joka kerta tarkistamaan erikseen kuuluuko käyttämäsi verkkokauppa tähän palveluun vai ei ja saat maksimaalisen rahanarvoisen hyödyn shoppailustasi. Aika hieno juttu!

Ja kirsikkana kakun päällä, vuoden loppuun mennessä kaikki blogini kautta uusina käyttäjinä palvelusta ensimmäiset ostohyvityksensä keränneet saavat vielä lahjaksi Fazerin suklaalevyn :) Kannattaa siis hyödyntää palvelua jo näin jouluostosten aikaan ja saada ostoksistasi rahaa takaisin!

* Yhteistyössä Ostohyvitys.fi kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)