4.12.2013

DIY Adventtikynttelikkö

Hopeiset porot Jysk, pakettikortit Ikea.


Moikka taas!

Melkoinen kuvatulva meidän adventtikyntteliköstä, joka on vihdoin valmis :) Ei siis ihan ajallaan, mutta parempi myöhään kun ei ollenkaan, eiks niin? ;) Simppelisti mattaa mustaa, kimaltavaa hopeaa ja ihania luonnonmateriaaleja sulassa sovussa. Kaulaan vielä Ikean pakettikortit adventtien mukaan ja valkeat kruunukynttilät. 
Mustalla maalilla maalasin erikokoisia ja -muotoisia viinipulloja, hopeiselle pitkälle tarjottimelle alle foliota ja pullojen lomaan sammalta, jäkälää ja varpuja. Kruunukynttilöille täytyi näyttää vähän veistä jotta ne mahtuivat tukevasti pullonkauloihin. Tuli aika kiva! Näitä pulloja voi käyttää jatkossakin samaan tarkoitukseen kynttilänjalkoina, poistaa vain kortit tai laittaa uudet tilalle. Ikean pakettikorttivalikoimasta löytyy muitakin tarkoitukseen sopivia! 
Itse tykkään eniten juuri itsetehdyistä adventtikyntteliköistä, mites te? 

Täällä havahduin tänään kylmä hiki otsalla laskemaan päiviä jouluun, jaiks! Joululahjat ovat lähes hankkimatta ja omat toiveet esittämättä, yksi viikonloppu ennen joulua menee ristiäisten järjestämiseen ja juhlimiseen, eli jäljelle jää tuleva viikonloppu. Täytyy siis ehkä tehdä oikein nopea ja tehokas täsmäisku kauppoihin ;) 


- Jenni
19 kommenttia:

 1. Todella kaunis. Ikean pakettikortit ovat kyllä loistavia, niille tuntuu olevan miljoonia sovelluksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikean paperikaupan kaikki tuotteet on tosi onnistuneita ja mikä parasta- edullisia! Tykkään :)

   Poista
 2. Wautsi!!! Pullojen maalaaminen teki tästä ihan täydellisen kokonaisuuden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta mattamaali on kyllä huippukeksintö, se sopii melkein mihin vaan :)

   Poista
 3. Tosi hieno, materiaalit passaa hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno ja hillitty! :) Jonkun blogiin jo aiemmin kommentoinkin, että mulla ei ole koskaan ollut adventtikynttelikköä. Siis miksiköhän ei? Hmm, ehkä ensi jouluna? :) Noita Ikean kortteja onkin vilahdellut siellä täällä, tosi hauskannäköisiä! Meillä myös täsmäiskut kauppoihin tänä viikonloppuna ja lahjahommat pakettiin, kirjaimellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei meilläkään ennen ole ollut, onkohan tää bloggailun vaikutusta? Oli miten oli, kiva ja helppo tätä oli tehdä ja näyttää kauniilta, se riittää :)
   Luulen että ens vkloppuna on kaupat täynnä ihmisiä kun kaikki ovat heränneet väheneviin päiviin ja veronpalautukset helpottavat lahjojen hankintaa. Siksi päätettiinkin tehdä etukäteen kunnon lista mitä haetaan kenellekin ettei mene ihan pää pyörälle! :)

   Poista
 5. Onpa hieno! Enpä ole tullut ajatelleeksi, että kynttelikön voisi väsätä noinkin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, aika helppo kynttelikkö kyllä :) Mutta miksi menis vaikeamman kautta kun hyvän saa matalammankin aidan ylittämällä ;)

   Poista
 6. Vautsi vau, oot kyllä tehnyt tosi hienon asetelman! Meillä on viime vuosien tapaan tuttu setti pöytäkynttilöistä, mutta ensi vuonna taidankin lainata tätä sun ideaa, se näyttää kyllä niin freesiltä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tästä tuli kyllä kiva ja kaikki tarvikkeetkin löytyi sopivasti joko omalta pihalta tai kaapista :)

   Poista
 7. Todella tyylikäs kynttelikkö ja miten loistava keksintö! Tätä ideaa saatan lainata ensi jouluksi, hih :)

  VastaaPoista
 8. U-P-E-A-T pullot ja koko asetelma! Ihana mielettömän kiva. Millaisella maalilla maalasit? Mulla olisi liitutaulumaalia, pysyisiköhän se pullossa… :D
  Hei ihana, sulle olisi haaste:
  http://www.imageblackwhite.com/2013/12/haaste-aivan-koukussa.html

  PS: Mandin huone on niin kaunis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen! Maalasin kaksi pulloa liitutaulumaalin jämällä ja kaksi mattamustalla spraylla kun liitumaali loppui. Liitutaulumaalista tuli rosoisempi pinta, enemmän "itsetehdyn" oloinen, spray taas jätti tosi tasaisen pinnan, ihan kuin olisivat alkujaankin mustia pulloja :) Mutta ei eroa huomaa kun pullot on rivissä!

   Ja kiitos haasteesta, yritän paneutua siihen jossakin hyvässä välissä :)

   Poista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)