27.1.2014

Meidän raksaniksi - Äänestä ja voita!Osallistuin Taloon.com:n järjestämään kilpailuun jossa bloggaajat jakavat rakentamiseen, remontoimiseen ja sisustamiseen liittyviä ajansäästövinkkejä! Olisi mahtavaa saada kilpailussa juuri sinun äänesi :) Äänestämällä parasta niksiä voit voittaa Boschin ammattitason akkuruuvinvääntimen (arvo 479;)


Tässä meidän niksi: Walk- in closet eli vaatehuone. Meillä on kodissa kolme makuuhuonetta joihin jokaiseen rakennettiin kunnon vaatehuone. Kun vaatteille on säilytystilaa runsaasti, eikä niitä ole vain sullottu ahtaaseen komeroon, pukeutuminen on joka päivä helppoa ja nopeaa :) Vaatteet pysyvät siisteinä ja hyvässä kunnossa, asujen valitseminen on helppoa kun vaatteet näkee yhdellä kertaa. Ei paniikinomaista silitys- rumbaa kun vaatteet roikkuvat siististi henkareilla! Suuri peili maksimoi tilantunnun ja pehmeälle rahille on luksusta istahtaa vetämään korkkarit jalkaan ennen ulos lähtöä :) Meillä vaatehuone on jaettu kahteen hyllyratkaisuiltaan identtiseen puoleen, toinen minulle, toinen miehelle. Tyttömme omaa prinsessamaista vaatehuonetta voit kurkata tästä postauksesta.Voit äänestää suosikkiasi kerran päivässä 14.2.2014 asti! Toivottavasti tykkäsitte meidän niksistä ja käytte äänestämässä meidän  b l a n c o - blogin voittoon!! :)


Jenni4 kommenttia:

 1. Täytyy käydä äänestämässä!
  Tosi hyvältä näyttää, ja olinkin kysynyt, että mistä olette ostaneet vaatetangon pidikkeet? Etsin juuri tuollaisia, mutta paikkakuntani K-raudasta ei ainakaan löytynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! Huomenna meitä pitäisi jo pystyä äänestämään, kiitos äänestäsi jo etukäteen! :)
   Tangon pidikkeitä myydään täällä ainakin Tarjoustalossa ja tavaratalo Hurrikaanissa. Nää on kyllä olleet hyvät!

   Poista
 2. Tosi hyvä ratkaisu vaatteidensäilytykseen. Jos jossain vaiheessa vielä rakentaa/remontoi, olisi ehdottomasti meilläkin erilliset vaatehuoneet. Käyn äänestämässä, akkuruuvinvääntäjälle olisi käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kommentti olikin mennyt multa aivan ohi! :)
   Vaatehuoneet on kyllä hyvä olla olemassa, paljon selkeämmät ratkaisut mielestäni kuin vaatekaapit!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)