28.2.2014

Edullinen sisustusvinkki!
Käytän sisustusasetelmia tehdessäni niiden alla yleensä aina joko jotain kivaa metallista tarjotinta tai muuta, ikäänkuin sitomaan yhteen kokonaisuudeksi erilaiset esineet. Olivatpa ne sitten kynttilöitä tai kukkia. Myös kauniit coffee table- kirjat toimivat tähän tarkoitukseen paremmin kuin hyvin.

Meillä on pinnoissa paljon valkoista, joten musta tuo esineet paremmin esille. Etsin viime viikolla kaupoista pientä mustaa, yksinkertaista ja mielellään mattapintaista tarjotinta- tuloksetta. Kunnes keksin ajatella asioiden hyötykäyttöä niiden normaalista käyttötarkoituksesta poiketen! Jyskistä löytyi edulliseti kolmen valokuvakehyksen setti ja kirjakaupasta mustaa kartonkia.

Alustoiksi käyvät myös ohuemmat taulukehykset, kuvan tilalle vain esimerkiksi mustaa kartonkia, marmorikuvioista DC-fixiä ... mitä ikinä keksiikin. Itse olen käyttänyt alustoina myös kukkaruukkujen aluslautasia, kuten tässä peurafiguurin alla:

Makkarissa samaa käyttötarkoitusta ajaa pienten posliinisten snack-kulhojen mukana tullut musta puinen tarjotin.

 


 Sisustusostoksilla kannattaa siis pitää silmät ja mieli avoinna, löytöjä saattaa tehdä vaikka ruokakaupasta tai rautakaupasta!  Kuvan ihana Marokkolaishenkinen kynttilälyhty on löytö sekin, 3.90; Minimanista :)


Mukavaa viikonloppua kaikille!

Jenni


10 kommenttia:

 1. Loistava vinkki! Tyylikkäitä asetelmia ja tosi kiva tuo Minimanin lyhty. :)

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva vinkki! Ihan kuin olisit arvannut ongelmani. :)
  Minna

  VastaaPoista
 3. Kivoja ideoita! Toden totta, pitäisi kulkea silmät auki tosiaan, että tavaroita voi käyttää muuhunkin kuin siihen alkuperäiseen käyttötarkoitukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No niimpä, usein olen sisustuslöytöjä tehnyt kaikkialta muualta kuin sisustusliikkeistä :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)