19.3.2014

10 DIY- juttua | haasteJo aikapäiviä sitten Image IMAGE black and white- blogista haastoi esittelemään omin sanoin ja kuvin kodin DIY- juttuja. Vähän nolottaa, koska olen niin sikalaiska toteuttamaan näitä haasteita vaikka niitä on aina niin kiva saada! Mutta nyt niihin itsetehtyihin juttuihin, niitähän riittää :) Osa näistä on monen mielestä varmaan turhaa näpertelyä eikä mitenkään vau- juttuja, mutta pointtina näissä onkin nimenomaan tehdä itse, eikä ostaa valmiina kaupasta. Listaan tähän muutamat, joukossa all-time-favorite: Itsetehty sängynpääty. Se keikkuu kuukaudesta toiseen blogini hakusanojen kärjessä, eikä ihme. Pääty on näyttävä, edullinen ja superhelppo toteuttaa :) 


2. Betonijuttuja 
5. Viirinauha

10. Betoni- look alike- seinä maalatenListaan voisi lisätä vielä tauluja, lastenhuoneen virkatun maton jne... Tykkään tosi paljon tehdä itse ja haaveena olisikin sellainen tila, jonne saisi hyllyille siististä esille kaikki välineet ja tarvikkeet. Siellä voisi rauhassa maalata ja tuunata :) Työn alla sellainen tila onkin, jospa se joskus jopa valmistuisi! Kiitos vielä Imagelle haasteesta! <3Keskiviikkoterkkusin,

Jenni


10 kommenttia:

 1. Noi sun "näperrykset" ovat ihan mielettömiä. Mä aina ihastelen niitä ja saan kyllä aina WAUDE efektin. ;)
  Kiva kun tartuit haasteeseen, ajalla ei ole väliä koska kaikilla meillä on muutakin elämää, kun vain blogi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Sä aina niin ihanasti kehut ja kommentoit niitä :)
   No niinpä, onneksi on se "oikeakin" elämä ;)

   Poista
 2. Tosi upeita omien kätten töitä! Kunpa itsekin joskus oppisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihan helppoa, Pinterestistä saa valtavasti inspiraatiota ja sitten vaan hommiin :D

   Poista
 3. No olipas upeita DIY juttuja sulla! Musta ei ikinä olisi moiseen, ihailen teitä, jotka nuo hommat hanskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuule tela ja vasara vaan käteen, sillä se homma on hanskassa :D Ei siihen tarvita kuin tarvikkeet ja roimasti mielikuvitusta :)

   Poista
 4. Hei, yritin etsiä juttua tuosta "betoni look-alike" seinästä mutta en löytänyt....? Olisi kiva tietää miten te olette sen toteuttaneet kun itellä samanlainen projekti tulossa.

  t.SS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Se jttu onkin jäänyt vanhaan, jo suljettuun blogiin. Voin tehdä uuden, tai sitten voisit käydä kurkkaamassa myös Projekti Verkarannan- blogista samasta aiheesta olevan postauksen:

   http://dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi/2013/07/betonitaiteilijat.html

   Näillä ohjeilla mä tämän nyt toteuttaisin, ihan mieletöntä jälkeä! :)

   Poista
  2. Tuo teidän betoni look-alike seinä näyttää kyllä kivemmalle kuin tuo Verkarannan seinä. Mielellään kuulisin mitä tuotteita&tekniikoita te käytitte? :)

   t. SS

   Poista
  3. Sori myöhäinen vastaus! Ja kitos, kiva kuulla :)
   Mä menin silloin betoniruukun kanssa maalikauppaan ja pyysin että myy mulle tämän väristä maalia. No myyjä myi, se oli seinässä sinistä. Menin uudelleen ja ostin vielä pari purkkia lisää, eri harmaan sävyisiä. Yksikään niistä ei seinässä näyttänyt oikean harmaalta! Eri kulmista tuleva valo vaikuttaa niin paljon.
   En muista maalisävyjen koodeja enää, mutta vedin seinään kahta- kolmea eri harmaata, levitin kaikki maalit joko pesusienellä tai muovipussi kädessä. Hyvin omaperäiset maalaustekniikat siis :D
   Lopuksi siveltimellä vielä roiskin vedellä reilusti ohennettua valkoista maalia seinälle ilmakupla- lookin aikaansaamiseksi. Ilmakupliahan betonipinnassa yleensä aina hiukan on.
   Seinää maalasin siis moneen kertaan, puhtaasti fiilispohjalta! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)