16.3.2014

Mansikoita ja samppanjaa lähtee...Täällä on tämä viikonloppu vietetty talkoiden merkeissä, meillä oli takapihalla rästissä kahden myrskyn kaatamat isot puut jotka eilisen ja tämän päivän aikana saatiin vihdoin klapeiksi! Hyvä fiilis :) Ihanaa kun molempien vanhemmat on aina valmiina tulemaan auttamaan, lyhyelläkin varoitusajalla. Talkoot järjestettiin nyt, kun alkuviikolla oli vielä niin ihanan keväiset kelit, mutta tottakai tämä viikonloppu sitten meni lumi- ja räntäsateessa :D

Mutta siihen tärkeimpään asiaan, kenelle teistä lähtee ihana Victoria's Secret hemmottelulahja...? Arvontaan tuli tosi kivasti kommentteja, mahtavaa! Olisin mielelläni arponut näitä enemmänkin :)

Lahjomaton mieheni arpoi voittajan ja ihana naisellinen luksustuoksu lähtee seuraavan kommentin jättäneelle:

Kahdella mukana <3 En olekaan koskaan päässyt kokeilemaan Victoria's Secretin tuotteita, eli toivottavasti on onni myötä :)

Ja olihan se onni myötä! Tämän kommentin jätti Tiina L, joka oli kisassa mukana kahden arvan taktiikalla ;) Onnea Tiina!! Laitan sulle sähköpostia niin pääset nauttimaan mansikoista ja samppanjasta mahdollisimman pian! :)

 Vähän tylsää kirjoittaa tällaista kuvatonta postausta, mutta kamera ei ole laulanut koko viikonloppuna. Instagramissa sentään on viikonlopultakin muutamia kuvia, blogi löytyy nimellä Casablancogram. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille, meillä luvassa muun muassa 5kk neuvolaa :)


Terkuin, Jenni

2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi! :)