18.3.2014

Ympäri mennään ja yhteen tullaan!

Heippa!

Meille muutti viimeviikolla pieni, hiukan kitukasvuinen hortensia. Siinä se nököttää keittiön pöydällä betoniruukussa :) Vähän suurempaa yksilöä olisin kaivannut, mutta koitetaan nyt ensin pitää tämäkin hengissä! Tykkään kyllä noista Granitin betoniruukuista, ne on niin kivan rouheita.

Meillä oli eilen Sisun viisikuukautisneuvola ja pikkuinen sai taas kolme rokotetta kerralla :/ Eilisen oli aika kärttyinen, mutta tänään taas jo oma aurinkoinen itsensä :) Kääntymään vauva oppi sunnuntaina, voi sitä onnistumisen riemua kun vihdoin pääsi ilman apuja vatsalleen! Kehitys on kyllä viime kuukautena ollut muutenkin hurjaa, neljässä viikossa kasvuakin oli tullut +4cm ja 1.1kg lisää. Oma maitoni ei ole enää aikoihin riittänyt poitsun tarpeisiin ja kiinteät meillä aloitettiinkin jo himpun vajaa 4 kuukautisena. Hyvällä ruokahalulla on Sisu vedellyt kaikki pöperöt ja mössöt joita äiti on nenän eteen kiikuttanut :D Viikonloppuna kahvipöydässä mussutti jopa korvapuustia. Kohta se jo kävelee ja menee kouluun, nyyh! 

Meillä on ollut tähän mennessä kyllä onni matkassa vauvan kanssa, mitään isompia sairasteluita ei ole ollut, eikä ruoka-aineet ole aiheuttaneet allergiaa. Tämä ei suinkaan ole meille itsestäänselvää, esikoisella oli paha maitoallergia ja refluksi, vauva-aika oli sen vuoksi aika kamalaa. Syitä vauvan oksenteluun ja kipuiluun ei tahdottu löytää millään ja oireita väheksyttiin perusterveydenhuollon puolella. Onneksi tajusimme viedä lapsen lopulta lasten allergologian erikoislääkärille Erkka Valovirralle ja saatiin apu pienelle! Nykyisin maitoallergia on enää ikävä muisto :) 

Sellainen päätön ja hännätön postaus tähän väliin. Otsikko, kuva ja teksti eivät liittyneet toisiinsa juuri millään tavalla, hehhee!


Aurinkoista ja keväistä viikonalkua :)

JenniEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)