14.4.2014

Taikinasta teräkseksi- ilmainen nettivalmennushttp://optimalperformance.fi/optimal-health/taikinastaterakseksi/


Heippa!

Koska blogiini tullaan paljon Fitfarmin ja Superdieetin hakusanoilla, erilaiset hyvään oloon ja painon pudottamiseen tähtäävät nettivalmennukset selvästi kiinnostavat teitä lukijoita! Itselläni kunnon kohennus on tällä hetkellä jäänyt vähän sairasteluiden jalkoihin, joten omasta edistymisestäni ei juurikaan ole kerrottavaa. Tai ehkä siinä suhteessa, että polven kipuilun selvittäminen on aloitettu, röntgenkuvat otettu, fysioterapeutilla käyty ja kirurgian polille kutsu saapunut.

Fitfarmin nettivalmennuksista täällä tosiaan olenkin kirjoitellut ja niitä voin suositella edelleen, mutta tänään alkaa uusi, kolme viikkoa kestävä nettivalmennus josta halusin tulla teille vinkkaamaan: Taikinasta teräkseksi. Kyseessä on Optimal Performancen järjestämä ilmainen kolmen viikon valmennus, sisältäen mm. treeniohjeet videoineen ja paljon ruokaohjeita ja käytännön vinkkejä oikeiden, tasapainoisten aterioiden koostamiseen! Suosittelen ehdottomasti tutustumaan :) Eikä tosiaan maksa mitään!

Optimal Performancen Kaisaan olen "tutustunut" virtuaalisesti jo vuosia sitten hänen kisaaja-aikoinaan, tykkäsin lueskella Kaisan blogia ja ravinto- ja treenijuttuja jo silloin. Hänestä huokuu positiivinen ja iloinen fiilis joka tarttuu!
kuvat lainattu Optimal Performance


Kiitos muuten kaikille Teippitarhan arvontaan osallistuneille, arvonta päättyi viime yönä ja julkistan arvonnan voittajan vielä tämän päivän aikana! :) Nyt oikein ihanaa ja reipasta viikon alkua teille kaikille <3

- Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)