30.5.2014

Kun terassilla vielä oli kesäNo en edes viitsi aloittaa sitä masentavaa synkistelyä ja kylvää niitä kuluneita fraaseja Suomen lyhyestä ja vähälumisesta kesästä, MUTTA! Haluan pian takaisin ne ihanan lämpimät ja aurinkoiset kesäpäivät! Mihin te hävisitte? Tässä sohvan nurkassa oli niin ihanaa lueskella kirjaa ja nauttia kesäauringosta!

Meillä on betonista valettua terassia koko talon pituudelta takapihan puolella. Siihen terassille nämä kalusteet eivät kuitenkaan tule jäämään, vaan tarkoitus on rakentaa ei vain yksi, vaan kaksi terassia lisää :)
Toiselle siirtyy sohvaryhmä ja toiselle ruokailuryhmä. Tähän katoksen alle ruokailuryhmän nykyiselle paikalle siirtyy grilli ja kesäkeittiö. Mutta koska projekteilla on tapana venyä, laitoimme kuitenkin kalusteet jo täksi kesäksi esille, jotta niistä pääsee jo nauttimaan. Tämän betonisen terassin materiaalin suhteen meillä on vielä suunnitelmat hiukan auki, näillä näkymin olemme kuitenkin jättämässä pinnan betonille. Jotenkin se vaan täytyy käsitellä. Muut terassit tehdään kestopuusta, joka käsitellään harmaantumista nopeuttavalla suoja-aineella.

Kaikki pihakalusteet ostimme Maskusta. Sohvaryhmämme on Mode- sarjaa, joka on moduleista koottava sarja, sitä on helppo myöhemmin tarvittaessa kasvattaa lisäosilla. Tästä sarjasta valitsimme myös kaksi aurinkotuolia myös sinne tulevalle isommalle terassille. 

Ruokailuryhmään ihastuimme heti, graniitin ja teräksen yhdistelmä pöydässä oli juuri mieleinen. Säätötuolit ovat mukavat istua ja polyrottinki helppo pitää puhtaana. 

Sohvaryhmän rahia käytetään pöytänä ja sen alla oleva marokkohenkinen mustavalkoinen muovimatto Indiskasta. Tähtilyhdyt ovat muutaman vuoden takainen ostos Askosta. Rahin päällä oleva tarjotin on Pentikin, kynttilä Ikeasta. Ruokailuryhmän päällä oleva lyhty on Jyskin, betoniruukku Granitista ja ihanat betoniset koristekurpitsat saatu lahjaksi (löytyy Prismasta!).


Nyt vaan odottelemaan niitä ihania kesäpäiviä :) Mukavaa viikonloppua! Minä lähden huomenna muksujen kanssa mummolaan kun mies juhlii varpajaisia! Onhan meidän beibi jo kohta 8kk, joten on jo korkea aika ;)12 kommenttia:

 1. Ihanan kesäinen terassi & mahtavankuuloisia terdesuunnitelmia teillä! :) Kesähelteitä odotellaan malttamattomina palaaviksi täälläkin, hmph...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kunhan suunnitelmat vielä saisi toteutuksen asteelle! ;)

   Poista
 2. Ihanan näköinen terassi teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mä olen vaan valinnut hyvän kuvakulman ;)

   Poista
 3. Voi kuinka upea terde jo tuollaisenaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa, toivottavasti se ei kuitenkaan jää tuollaisekseen :D

   Poista
 4. Ihanalta näyttää ja taitaa ne ilmat olla taas lämpenemään päin ;)

  Onkohan tuota pöytää vielä valikoimassa? Olen ihastellut sitä jo parisen vuotta, mutta nettisivuilta en löytänyt :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi ei tarvinnut lämpöä kauaa ootella :)

   Pöytä on loppuunmyyty, mekin ostettiin aikanaan viimeinen mallikappale... Mutta muillakin olen kivipöytiä nähnyt. Mm. Kruunukalusteella muistaakseni?

   Poista
 5. Mun silmään tuo terassi on jo niiiin valmis! <3
  Ei tarvitse edes verrata omaan, pelkkä patio ja kolme vuotta sitten anopilta saadut, hänen vanhat terassikalusteet, jotka on joka kesä "unohtunut" petsata ja ovatkin jo aika lailla lahoamispisteessä :D No onneksi on edes ne, olen siihen tyytyväinen että saa edes jossain istua x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noh joo, riippuu tosiaan mihin vertaa ;D Kalusteet meillä onkin valmiina, itse terassi mihin ne tulevat, puuttuu vielä kokonaan :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)