5.5.2014

Mistä kivoja tauluja?

Eräs blogini lukija laittoi sähköpostia ja kysyi mistä meidän ruokapöydän takana olevat taulut ovat peräisin? Samalla hän kysyi olisiko minulla antaa vinkkejä kivoista taulukaupoista. Meidän tauluthan ovat ihan massatuotantoa, vaikkakin kaikki uniikkeja ja käsinmaalattuja, niinkin erikoisesta taululiikkeestä kuin Askosta :) Tauluissa meitä viehätti erityisesti tauluissa toistuvat koko kotimme sisustukselliset värisävyt, kohopinta ja valoa heijastava helmiäismaali. Tärkeä ominaisuus oli myös taulujen rakenne, nämähän ovat rimoituksiin pinnoitettuja canvas- tauluja, jotka olemme itse sisäpuolelta täyttäneet akustointilevyllä. Tauluilla on siis toinenkin funktio kuin vain näyttää hyvältä! Ne akustoivat muutoin aika kaikuvaa ja korkeakattoista olo- ruokailutilaamme. 

Kyseiset taulut ovat Askon valikoimista ikävä kyllä jo loppuunmyytyjä, mutta samaisen valmistajan G & C Interiors A/S:n tauluja on Askon valikoimissa edelleen. Poimin tähän alle muutamia, joissa toistuu meidän tauluista tuttu maanläheinen sävymaailma, kohopinnoitettu tekstitys, helmiäismaali tai kaikki nämä elementit yhdessä. Kuvaa klikkaamalla pääset suoraan Askon sivuille taulun tarkempiin tietoihin.


http://www.asko.fi/sisustustuotteet/taulut-seinakoristeet-ja-kehykset/12031/horses-taulu


http://www.asko.fi/sisustustuotteet/taulut-seinakoristeet-ja-kehykset/14463/peacefull-mind-taulu

http://www.asko.fi/sisustustuotteet/taulut-seinakoristeet-ja-kehykset/8592/butterfly-taulu


http://www.asko.fi/sisustustuotteet/taulut-seinakoristeet-ja-kehykset/14470/tree-tauluhttp://www.asko.fi/sisustustuotteet/taulut-seinakoristeet-ja-kehykset/14468/black-bull-taulu


Askossa on kanta-asiakaspäivien kunniaksi kaikki tuotteet nyt -25% alessa. Alennus koskee siis myös kaikkia näitä esiteltyjä tauluja. Alennus on voimassa 2.5- 13.5.2014. Muita kivoja ja ennenkaikkea edullisia taulukauppoja on mm. Kodin1, mikäli sinulla kuten minulla ei ole varaa tai haluja sijoittaa aitoon arvotauluun.

Tai mikset maalaisi itse taulua, canvas- pohjia löytyy edullisesti mm. Tigerista ja Clas Ohlsonilta. Itse ostin Tigerista neljä suurehkoa pohjaa ja maalasin muista projekteista ylijääneillä maaleilla meille neljän taulun sarjan viime vuonna. Täällä blogissa niitä ei ole tainnut näkyäkään, mutta Instagramista ne löytyy :) Silloin kun nuo taulut maalasin, elelin aika synkkää aikaa (jonka taustoja avasin täällä) ja se näkyy taulujen fiiliksessä. Siitä syystä en noista tauluista oikeastaan enää kauheasti tykkää, ne muistuttavat liikaa tuosta ajanjaksosta, vaikkakin niiden maalaaminen oli omalla tavallaan aika terapeuttista.

Askosta on ostettu myös muuten toinen sisustusjuttu josta minulle tulee tosi paljon kyselyitä: Ornament- peili, joka meiltä löytyy eteisaulasta :)- Jenni6 kommenttia:

 1. Toi härkätaulu on ihana! Oon sitä monesti ihaillut Askossa, mutta meidän parhaimmilla ystävillä on se olohuoneessa, niin ein itse halua sitä enää ostaa :) Se on tämmöisen pienen kaupungin ongelmia, että kaikilla on sisustus Askosta ja Anttilasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva taulu!
   Mihis unohtui Ikea?? Kaikilla on Beståt ja blogimatot :D Tai sitten Eamesit, Hayt ja Stringit... Mutta pääasia että koti tuntuu kodilta ja tyyli omalta, viis siitä mitä muiden kotona seinillä roikkuu! :)

   Poista
 2. Itse kauhistelin Askon massatuotanto taulujen hintoja ja tosiaan minua harmitti se että sitä samaa taulua on todennäköisesti monella muullakin Jotenka tuumasta toimeen, otin varastosta muutaman isomman canvastaulun, jotka joskus honkkarista oli tullut ostettua ja jääneet varaston täytteeksi. Valkoisesta Jämämaalista ja helmiäismustasta spraymaalista syntyivät varsin mielekkäät taulut ja mieltä piristää se että täysin samanlaisia tauluja ei ole kenenkään muun seinää koristamassa ;) eikun canvastauluja ostamaan ja tuunailemaan! - blogisi uusi ihastelija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kanssas samoilla linjoilla, itsetehty onkin aina paras valinta! :)
   Edullinen ja varmasti 100% uniikki! Mutta itse en juurikaan välitä mitä muilla kotonaan on, onko samaa kuin itsellä. Kunhan tykkää ja muutkin kotona tykkää :)

   Poista
 3. Komeita tauluja on sulla!:) Mulla on tilauksessa canvas taulu omasta ottamasta valokuvasta tällä hetkellä, silleenkin saa helposti persoonallisuutta jos ei kaupan taulut kelpaa :)

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Myyn tällä tuon hevoset taulut :)

  http://www.huuto.net/kohteet/upea-asko-taulu-hevoset-norm-hinta-300e/349000148

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)