18.5.2014

Simplicity ja nuupahtanut neilikka
  
Joko olkapäitä kirveltää ahnehdittu aurinko?? Niin mahtava ilma ollut eilen ja tänään ettei olisi eilisille juhlille parempia puitteita voinut toivoa! Pääsin ensimmäistä kertaa eilen viihteelle sitten Sisun syntymän ja vauva ensimmäistä kertaa mammalle ja papalle yökylään. Järjestin meillä kotona kavereilleni pienet bileet, joista ilta jatkui aamun pikkutunneille saakka yökerhoon. Aamulla oli jalat rakoilla tanssimisesta ja varsinkin pikkumiestä hurja ikävä. Kyläily oli kuitenkin sujunut hienosti ilman mitään ongelmia, taisi äidillä oli kovempi ikävä kuin vauvalla :)
 Maalasin jokin aika sitten Ylva Skarpin inspiroimana sanan mukaisesti simppelin tekstitaulun. Simplicity.
Simppeli on myös kukkamaljakko, uusiokäytetty Happy Joe. Neilikka oli tänä aamuna yhtä nuupahtanut kuin talon emäntäkin, ehkä vähän skumppaa on päätynyt tämänkin juomaveteen...?
Aulassa esillä myös eilisten juhlien menu, siitä lisää huomenna :) Kiitos kaikille mahtaville juhlissa mukana olleille tytöille (ja Jaakko Saariluomalle), superhauska ilta oli!! <3


Terkuin,  Jenni

4 kommenttia:

 1. Kiva, että Sisu päästi mamman vähän tuulettumaan. :) Oikein kiva tuo tekstitaulu. Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli pitkästä aikaa päästä juhlimaan! Mutta kiva oli hakea taas vaavi kainaloon ja saada muukin perhe kotiin <3
   Mukavaa viikkoa :)

   Poista
 2. Todella ihania postauksia taas, Tissiäiset onkin mahti keksintö. :) Ei silloin vain sellaisia bileitä ollut, kun mä Pikkuisen pyöräytin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, sä ootkin ollut niin aikaansaava jo nuorella iällä! Nythän sä voisitkin järjestää vaikka teiniäiset, kun nämä kaikki muut tissiäiset, pissiäiset, kakkiaiset on jääneet välistä...? ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)