20.6.2014

Hauskaa juhannusta!!Äiti pyysi mua välittämään teille juhannusterveiset. Kun mä kuulemma osaan kiteyttää oikeanlaisen juhannuksen vieton tunnelman ihan luonnostaan. Tarkoittikohan se sillä sitä että mä syön sormilla välittämättä vaikka vähän menee paidalle, housuille, korvien takusille ja no kaikkialle mihin mun pienet kädet vaan yltää!Tai sitten siksi että mä nauran aina kovaan ääneen jos näen jotain hassua. Eikä sen edes tarvi olla mitään erityisen hassua. Aina löytyy naurun aiheita! Elämää ei kannata liian vakavasti ottaa :) Miten mä ajattelin sitten tätä mun ensimmäistä juhannusta viettää? No syömällä tietty aina kun on nälkä. Ja sitten ottamalla muutamat pikku-torkut aina kun väsyttää. Ulkoilemalla ja konttailemalla vähän joka välissä.

Sama kaava sopis muuten hyvin teillekin! Mutta älkää kontatko kokkoon! Heippa!!
Terkuin, Sisu 8kk ja huoltojoukot :)

Ainiin! Sellasta äiti vielä pyysi sanomaan, että viikonloppu vielä aikaa osallistua johonkin kivaan arvontaan! Liittyyköhän se siihen hyvältä tuoksuvaan pussiin äitin työpöydällä johon ei sais koskea... Hmmm.4 kommenttia:

 1. Ihana <3. Tuosta todellakin kannattaisi ottaa monen mallia; nauraa aina kun näkee jotain mukavaa, välillä lepäillä päiväunilla ja taas jaksaa! Mukavaa juhannusta Sisulle ja koko perheelle :)

  VastaaPoista
 2. Voi mikä ihana pienimies! <3 Samalla tavalla menee meidän perheen ja pari kuukautta vanhemman Luukas-pojan juhannus :)
  Rauhallista ja ennenkaikkea tunnelmallista juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Voi raukkauspallero! <3 Ihana Sisu! :) Iloista juhannusta teidän perheelle!

  VastaaPoista
 4. Voi pientä rakkautta! Olipas söpöin juhannustoivotus!! Mukavaa juhannusta koko porukalle! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)