24.6.2014

Ruokailutilan uusi kristallivalaisin
Moikka! 

Kiitos osallistumisesta Kosmetiikkaa.com:n arvontaan! Arvonta-aika päättyi viime yönä ja arvon voittajan kunhan saan kaikki arvat naputeltua koneelle :)

Olen tyystin unohtanut esitellä meidän ruokailutilan uuden valaisimen! Tajsin sen vasta siinä vaiheessa kun otin kuvia juhannuksen DIY- projekstistamme, uudesta seinäkellosta. 

Kello saa ihan oman postauksensa piakkoin, mutta katsotaanpa minkälainen valaisin meille nyt pitkällisen pohdinnan ja vielä pidemmän toimitusajan jälkeen lopulta tuli:


  


Ruokailutilan korkea katto toi omat haasteensa valaisimen valinnalle, samoin meidän melkoisen valikoiva maku :) Pohdimme tähän massiivisia valkoisia tai mustia valaisimia kahta rinnakkain, mutta päädyimme lopulta aivan toiseen ratkaisuun. Valitsimmekin kevyen, ilmavan, mutta kaikkea muuta kuin huomaamattoman kristallivalaisimen. Tämä valaisin on kristallivalaisimeksi muotokieleltään hyvin simppeli ja moderni, leikatut lasiprismat kuitenkin heijastavat valon todella kauniisti. Ainoa mikä meitä tässä valaisimessa mietitytti (ja mietityttää edelleen), on sen koko. Ja itseasiassa tyylimme käydessä koko ajan riisutummaksi, pohdin myös sen koristeellisuutta.... Ruokailutilamme on yhdistettynä olohuoneeseen (todella suuri tila siis) ja korkea katto vielä lisää tilan tuntua. Myös kaksi metrinen pöytämme on niin kookas että lähes kaikki valaisimet näyttävät sen päällä todella pikkuruisilta. Niin tämäkin, vaikka tällä pituutta onkin 70cm. Joka tapauksessa, valaisin on kaunis ja ehkä siihen silmämme tottuvat? Toisaalta, olen valaisimessa tyytyväinen nimenomaan sen läpinäkyvyyteen, massiivisempi valaisin peittäisi ehkä liikaa isojen ikkunoiden esiintuomaa maisemaa (terassityömaa!) ja valoa.

Miltä valaisin teidän mielestä meillä näyttää, onko liian pieni? Tai liian blingi?

Ne muut vaihtoehdot joita harkittiin, olivat Ikean Jära-valaisin kaksi kappaletta rinnakkain, joko mustana tai valkoisena. Tämä meille päätynyt Kastberga löytyy Taloon.com:n verkkokaupasta. 


~ Jenni* postaus sisältää mainoslinkin.

8 kommenttia:

 1. Se on ajaton ja mukavan simppeli kristallivalaisimeksi! Tykkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se! Kestää vain hetki tottua tähän kaikkeen kimallukseen :D

   Poista
 2. Ihana valaisin! Voisin ottaa sinut sisustamaan kotini milloin vain! Mutta onneksi blogistasikin saa paljon inspistä :) ensi viikolla muutto ja sormet syyhyää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, vaude! Kiitos paljon! :)
   Onnea uuteen kotiin, sen laitto on niin ihanaa :)

   Poista
 3. Ihana valaisin! tosi kaunis. :)

  VastaaPoista
 4. Blingin ystävänä olen ehkä jäävi sanomaan, mutta ei ole todellakaan liian blingi teille vaan aivan ihana valaisin. <3 Tyylikäs ja erilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäh, sinäkö blingin ystävä? ;) Elämässä pitää kyllä olla blingiä, olkoon sitten olohuoneen katossa! :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)