7.6.2014

Seurasaaressa

 Hellurei!

Kävin tiistaina Helsingissä Terveystalossa lääkärillä pitkäaikaisen sairauden takia, joka tästä viimeisestä raskausajasta otti ja riehaantui. Reissusta tulikin yllättäen pidempi, kun minut passitettiin seuraavaksi päiväksi Meilahteen HYKSiin kokeisiin. Onneksi päivä oli ihanan aurinkoinen ja lämmin, kokeiden jälkeen ajoimme Seurasaareen hetkeksi istuskelemaan lämpimille kallioille. Päätimme vielä hyödyntää muorin lastenhoitoapua ja vietimme Helsingissä muutaman tunnin kauppoja kierrellen ja kävimme Teatterin Grillissä syömässä. 

En sairaudestani ole täällä tainnut paljon huudella, ei se mikään salaisuuskaan ole, mutta olen  sen kanssa kymmenen vuoden aikana tullut jotenkuten toimeen. Pakkokin on, tästä ei parane. Joskus jopa unohtanut sen olemassaolon. Siellä se kuitenkin koko ajan on, valmiina tekemään olostani hetkessä huonon ja sitten vielä sitäkin huonomman. Hengen hätää tässä ei kuitenkaan ole :)Sain joululahjaksi Stockalle lahjakortin ja ajattelin että nyt jos koskaan on oiva tilaisuus käydä kurkkaamassa löytyisikö mitään ihanaa mihin sen voisi sumeilematta törsätä? MK:n tiskiltä sain mukaani lahjakorttia vastaan pienen ruskean sametilla pehmustetun laatikon :) Siitä ja niin monesta muusta kivasta jutusta olisi tarkoitus kirjoitella, parista blogiyhteistyöjutusta (ihana arvonta tulossa!) ja vaikka mistä.
Ja koska joku kuitenkin haluaa tietää (mäkin haluisin); ihanat pitsisortsit on taas H&M:n lastenosastolta (vastaavat täältä), T-paita Lindex (vastaava täältä), ballerinat H&M. Laukku, kello ja korvikset vanhat kamut LV, MK ja Marc Jacobs.Ihanaa viikonloppua jokaiselle! <3

Jenni4 kommenttia:

 1. Mistä mahtaa olla aurinkolasit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne unohtui listasta :D
   Aurinkolasit on viimevuoden alelöytö H&Mstä :) Mä harrastan vain edullisia laseja, pelkäisin rikkovani tai unohtavani jonnekin jotkut ihanat kalliit merkkilasit! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)