11.8.2014

Free 5.0

Kesäkuussa tässä hoodeilla järjestettiin taas eräänlaiset juoksiaiset maratooneineen, puolikkaineen, kymppeineen ja niin edelleen. Omilla jaloillani sinne oli tänäkin vuonna turha lähteä itseään rikkomaan, mutta lähdin kuitenkin katsastamaan jäähallin Intersportin järjestämän kisamyymälän ystävieni ilmoittautuessa puolikkaalle. Ystävälläni oli hankintalistalla uudet ihanan riemunkirjavat Nike Free- juoksukengät ja niitä sitten jäin itsekin sovittelemaan. Istuivat jalkaan kuin hansikas, tuntuivat todella kevyiltä ja no, aika paljon paremmilta kuin mun kymmenen vuoden takaiset Niket :) Olin jo valinnut laatikoiden joukosta itselleni sopivan parin mustia kenkiä kun ystäväni kasvavan ahdistuksen vallassa etsi omaan pienempään jalkaansa sopivaa paria värikkäiden kenkien joukosta. Näiden kenkien kuulemma täytyy olla värikkäät, miksi niitä muuten tehtäisiin kymmenissä ihanissa väreissä! Lenkki kulkee paljon paremmin värikkäillä kengillä!

Niinpä vaan minäkin löysin itseni kassalta, en tuttujen turvallisten mustien kanssa, vaan neonkorallien Niken Free 5.0 kanssa! Ja jotta väriallergiani saisi kerralla siedätystä, valitsin kompressiosäärystimiksikin neonpinkit :D Jösses sentään.


Todella vähän näitä on ikävä kyllä tullut ulkoilutettua, täytyisi oikeasti reipastua ja illalla vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja painua lenkille lasten mentyä nukkumaan, vaikka itseä kuinka väsyttäisi. Ei se takuulla ole syksyn pimeinä iltoina ainakaan yhtään tämän helpompaa...  miten se ovesta ulos meneminen voikin joskus olla niin vaikeaa? Ehkä siksi, että edellisen lenkin jäljiltä polvitaipeessani on edelleen kipeä Bakerin kysta :/Jenni

2 kommenttia:

 1. Eipä oo tullut paljoa omiakaan kenkiä ulkoilutettua (töissä oon kyllä niitä käyttänyt, suorastaan lennän puhelimeen myymälävuorossa ;) )
  Mutta onneks alkaa yhteislenkit taas perjantaina, yhteisöpainostus toimii paljon paremmin, kun oma motivaation etsiminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, työkenkinähän näitä tosiaan voisi käyttää myös! Olisi meillä muillakin kerrankin järkevät työkengät kuten Annella :)
   Täytyis itsekin päästä mukaan noille lenkeille, vaikka vain kävellen näin alkuun. Mun lenkkiaika vaan yleensä koittaa vasta illalla yhdeksän jälkeen! Silloin juuri mikään motivaattori ei tahdo saada mua ulos, lämmin sohvan nurkka kutsuu paljon tehokkaammin ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)