25.8.2014

Good hair day!


Sain jokin aika sitten Buzzadorilta kutsun kampanjaan, jossa kokeillaan Pantenen uutta Pro-V Youth protect 7- hiustenhoitosarjaa. Itselleni sain käyttöön sampoon, hoitoaineen ja hoitoöljyn sekä kavereille jaettavaksi muutaman hoitoöljypullon. Hetki testailuun oli mitä otollisin, viimeksi olen kampaajalla käynyt toukokuun alussa (!) ja siinä välissä oli vielä hiuksia korventanut hellekesä. Viimeksi kampaajalla käydessäni hiuksiini tehtiin liukuvärjäys, johon olen ollut tosi tykästynyt. Värinpoisto luonnollisesti rasitti hiusten latvustoa ja olenkin opetellut erilaisten hiuksiin jätettävien hoitotuotteiden käyttäjäksi. Hiuslaatuni ollessa todella ohut ja helposti päätä pitkin menevä, olen tosi tarkka siitä millaisia hoitotuotteita voin hiuksiini jättää. Useat hyvämaineisetkin aineet olen joutunut heivaamaan niiden tehdessä hiukseni likaisen, rasvaisen tai takkuisen näköisiksi. Tähän asti olenkin harvat suosikkini löytänyt kampaamosarjoilta, enkä tämän testin todellakaan uskonut kelkkaani kääntävän.
Nyt kuitenkin pääsi käymään niin, että vahvasta epäilyksestäni huolimatta olin täysin myyty näihin purkkeihin heti ekasta käyttökerrasta lähtien! Sampoo pesi hiukset täysin puhtaiksi kuivattamatta, hoitoaine hoiti hiukset hetkessä super-sileiksi. Hoitoöljyyn olen kuitenkin kaikkein ihastunein. Olen lotrannut tätä ihanan tuoksuista, kevyttä mutta uskomattoman tehokkaasti hiuksia silottavaa öljyseerumia hiusteni pituuksiin ja latvoihin nyt joka pesun jälkeen ja myönnettävä se on; hiukseni eivät aikoihin ole olleet näin hyvässä kunnossa. Jos nyt jotain negatiivista näistä tuotteista täytyy hakemalla hakea, niin ulkonäön perusteella en edelleenkään Pantenen tuotteisiin kaupan hyllyllä tarttuisi. Siksikin tämä testausmahdollisuus oli niin loistava, muuten en tuskin koskaan olisi näihin mahtavuuksiin tutustunut. 

Latvojen tasauksella ei siis muista kesistä poiketen enää olekaan tulipalokiire, mutta mites toi neljässä kuukaudessa syntynyt four-color-vaakaraidoitus...? Ensin viitisen senttiä maantienharmaata juurikasvua, sitten kymmenisen senttiä vanhaa haalistunutta tyviväriä, vähän jotain liian lämpimän sävyistä keskiruskeaa ja oranssiin taittavat latvat? Eikä unohdeta niitä itsepäisesti ohimoilta esiin tunkevia harmaita hiuksia, jotka eivät vieläkään ole kadonneet minnekään vaikka eilen täytin taas kerran 23 vuotta, jo kymmenennen kerran :D Ehkä mun vaan täytyy marssia kampaajan tuoliin. Mutta nyt mun sentti latvoista voi oikeasti olla sentti latvoista :D Aikamoista.
Jos muuten haluat itsekin päästä mukaan kokeilemaan ensimmäisten joukossa uusia kivoja tuotteita ja kertomaan niistä rehellisen mielipiteesi, suosittelen liittymistä ilmaiseen Buzzadoriin! Rekrytoijaksi voit nimetä vaikka minut, Mandikirpun. Kiitän! :)

Jenni


4 kommenttia:

 1. Nämä tuotteet menevät ehdottomasti testaukseen ja samantien ostoslistalle. :) Hih, liityin Buzzadoriin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ehdottomasti testaamaan! Edullisia ja itse olin tosi positiivisesti yllättynyt :) Rumiahan nämä pakkaukset ovat, eli ei oikein sisustuselementeiksi kylppäriin sovi mutta who cares kun sisältö rulettaa! :D
   Buzzadorina olen päässyt testaamaan veloituksetta mm. hiusjuttuja, hammastahnaa, värikyniä, siivoustarvikkeita, purkkaa ja ruokaa- ihan laidasta laitaan siis! Kivaa on :)

   Poista
 2. Haha! tiedän tunteen :-D Mulla on ollut myös hiusten kasvatusvaiheessa niin monivärinen pää että huimasi. nyt se alkaa olla onneksi jo kokonaan omanvärinen muttapahin vaihe oli hassu :-D Sulla ei kyllä tällästä huomaa, ainakaan kuvista. liukuvärjäys toimii hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla "onneksi" ponnari tai nuttura päässä joka päivä, joten tuohon hassunhauskaan väritykseen kiinnittää aika vähän huomiota! Mutta kauhistus jo täytyisi jonnekin lähteä hiukset laitettuna! :D Kyllä sinne kampaajalle siis olisi syytä vaan mennä ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)