27.8.2014

Hunting for Hunters!

 No niin, nyt on sitten saappaat tilattu ja tällä kertaa ihan oikeasti SAAPPAAT ;) Täytin vuosia viime viikolla ja mieheni tiedustellessa lahjatoivetta pyysin avustusta saapashankintaan. Kuinka romanttista :D Päädyinkin sitten pitkällisen pohdinnan ja googlettelun jälkeen Hunterin saappaisiin, jotka ovat yhtäaikaa tyylikkäät kuin laadukkaatkin. Kuinka moni muu saapasmerkki on tehnyt yhteistyötä mm. Jimmy Choon kanssa...? Nämä krokotiilikuosiset JC:t menevät kyllä lennokkaasti yli oman budjettini, mutta ovathan ne nyt kumisaappaiksi aivan mielettömät ;)
kuva täältä  ja täältä


Eri mallien välillä mietin tovin, ottaisinko naiselliset kiiltäväpintaiset salmiakkitikkauksin viimeistellyt Regent Sandhurst Savoyt vai sittenkin hiukan rouheammat ja rennommat Original Tall:t. Lopulta päädyin klikkaamaan ostoskoriini mustat Adjustable Original Glossyt, näiden varren korkeus on sama 41cm kuin Original Tall- mallissakin, ostopäätökseeni näiden kahden mallin välillä vaikutti vain hinta. Nämä säädettävät olivat omassa koossani hiukan edullisemmat ja tykkäsin myös että solkitamppi asettuu kengän takaosaan sivun sijaan (ylin kuvakollaasi).

Glossy- pintaan päädyin- en niinkään ulkonäöllisistä syistä-, vaan yksinkertaisesti siksi, että Hunterin luonnonkumisille saappaille tyypillistä harmaantumista esiintyy epätodennäköisemmin näissä kiiltäväpintaisissa. Bufferin ja hoitosuihkeen klikkasin silti vielä varmuuden vuoksi tilaukseen mukaan, jotta saan pidettyä saappaani nätteinä pitkään! 

Country Attire- verkkokauppa oli itselleni entuudestaan tuntematon, olin kyllä lukenut monen sieltä omat Hunterinsa tilanneen. Kaupat sujuivatkin helposti ja yksinkertaisesti, ilman toimituskuluja ja sainpa tilauksestani vielä 10% alennustakin koodilla FRESH10. Uskallan siis suositella! :) Nyt vain saappaita odottelemaan ja sitten saakin kurakelit tulla!Jenni


5 kommenttia:

 1. Oon haaveillut kans noista Hunterin kumppareista ja just sanoin siskolleni yks pv et pitäis tilata.. Tää postaus tulikin kuin tilauksesta ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni myös pitkään ollut sitten joskus- listalla. Eri mallien välillä oli hiukan vaikeuksia valita paras ja nyt voinkin vain toivoa tehneeni oikean valinnan! Mutta kunhan koko osuisi oikeaan ja istuvuus, voiko Huntereilla tehdä väärää valintaa ;)

   Poista
 2. sulla on ihan super kiva blogi :) ihania kuvia!
  <3: leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)