6.8.2014

Kuumaa synttärihuumaa Viime sunnuntaina juhlittiin tyttömme viisi vuotissynttäreitä. Uskomatonta, että hän on jo viisi vuotta! Yhtä aikaa niin iso ja omatoiminen ja silti vielä niin pieni. Ja pienenä hänen toivoisinkin vielä pysyvän pitkän aikaa. Lahjatoiveena oli nukelle polkupyörään liitettävä turvaistuin ja kakkutoiveena Hello Kitty. Molemmat toteutuivat ja aika paljon ylikin :)
Kakussa oli sisällä vadelma- valkosuklaatäyte ja kuorrutin sen sokerimassalla. Hello Kittyn tein myös sokerimassasta, viikset, nenä ja silmät ovat Kick- patukkaa. Kakun kanssa meinasi käydä kehnosti, sillä aloin toteuttamaan elämäni ensimmäistä sokerimassakakkua kymmenen aikaan juhlia edeltävänä iltana kun olimme saaneet vihdoin lapset nukkumaan. Olin juuri saanut kakun päälle tulevan suuren sokerimassapalan kaulittua kun tajusin että kakun ja massan välissä pitää olla kerros kermavaahtoa! Sokerimassahan kuivuu aika nopsaan, joten äkkinäisinä vaihtoehtoina oli herättää lapset käynnistämällä sähkövatkain, uhraamalla valtava sokerimassapäällyste tai luovimalla jokin muu ratkaisu. Päädyin levittämään kakun ja massan väliin mansikkahilloa, painajainen ohitettu :) Hillo näkyi massan alla tummana se luultavasti laittoi kakkua hikoilemaan kermavaahtoa enemmän, mutta pääasia että kakku maistui hyvältä!
Suolaisina tarjottavina pöydässä oli kinkku- fetapiirakka ja ranskalainen tomaattipiiras (resepti löytyy täältä), sekä varsinkin lasten suuhun sopivia nostalgisia lihapulla- nakki- juusto- coktailpaloja. Makeina tarjottavina kakun lisäksi meheviä mokkapaloja ja helteisen juhlapäivän hitti- jätskibaari :) Baarista sai tulla niin lapset kuin aikuiset tilaamaan pikareihin kootun jätskiannoksen. Ihanat jäätelöpikarit löytyivät Clasulta. Suosittelen varsinkin kesäjuhliin!
 Koristelut toteutin kiinnittämällä kattolistaan silkkipaperista tehtyjä pom-pomeja ja vaaleanpunaisen itsetehdyn viirinauhan.Onnea pikkuiselle keiju-prinsessalle! Olet rakas <3
 Kiitos kaikille mukana juhlissa olleille!
Jenni


4 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi! :)