21.8.2014

Syksyn lastenvaatehankintoja

Näin elokuussa koulujen ja päiväkotien jälleen alkaessa useat vaateliikkeet houkuttelevat erilaisten alennusten ja tarjousten voimalla päivittämään lasten vaatekaappia. Kutsu kuului, minä tottelin ;) Kävin läpi molempien lasten vaatekaapit, pienet vaatteet kirppiskasaan, hellevaatteet taaemmaksi (ei vielä varastoon, kesä ethän jätä meitä vielä?) ja inventaario vaatetarpeista. Ensimmäisenä suuntasimme Lindexille. Siellä tarjouksena on edelleen voimassa oleva kamppis, jossa 40; lastenvaateostoksesta saa 10; alennuksen. Sisulle hankin bodyn, paidan, collegen ja muutamat housut. Mandi sai farkkumekon, pari tunikamekkoa, toppaliivin ja legginsit. Olen Lindexin lastenvaatteisiin ollut tosi tyytyväinen, kuosit ovat iloisia ja vaatteissa on lähes kaikissa jokin kiva juttu tai yksityiskohta. Värit ja kuosit ovat kivasti kestäneet, ainakin sen minkä aikaa lastenvaatteet nyt päälle mahtuvat :) Toppaliivin alla on kuvassa Mandin synttärilahjaksi saama Creamien kaunis neuletakki, joka sattuikin olemaan tismalleen samaa sävyä kuin toppaliivin hupun vuori! Näitä tulee varmasti käytettyä yhdessä. H&M taas tarjoaa koko valikoimasta -10% 24.8 asti. Sieltä päivitin lähinnä ulkoiluvaatepuolta. Sisulle tilaukseen lähtivät toppatöppöset ja toppatumput, 9.99; pakettitarjous tvillipöksyistä ja bodysta sekä lämpöinen pileehaalari paukkupakkasilla ulkohaalarin alle puettavaksi ja viileällä sellaisenaan vaunulenkeille. Mandille niin ikään topparukkaset, hattu, kauluri ja lämmin pileetakki. Tuota tyttöjen pileetakkia sai myös suloisen mintunvihreänä, mutta uskoisin vaaleanpunaisen olevan meillä kuitenkin vielä "se" juttu. Suosin talvikäytössä huputtomia alustakkeja, sillä ne on helppo pukea toppahaalareiden ja toppatakkien alle. Huput jäävät usein suotta ahdistamaan kaulaa, kun päälle on vielä puettava niin kauluri kuin usein kypärämyssykin.
Kuumeisesti tässä yritän miettiä mitä meiltä tulevasta kaudesta vielä oikeasti puuttuu, jotta osaisin tehdä tarvittavat täydennykset näiden tarjousten aikaan. Mandille löytyy välikausivaatteet, samoin Sisulle. Mandilta puuttuu toppahaalari, samoin mahdollisesti Sisulta (mikäli jemmassa oleva 86cm Ticket on liian suuri, kuten se Ticketin koot tuntien varmasti on). Jalkinepuoli on Mandilla reilassa, Sisun jalkinepuolen tarvetta on vielä hiukan hankala hahmottaa, kun poikanen ei toistaiseksi kävele ;) Onko tarvetta esim. kumppareille Sisun kohdalla tai kurahousuille? Paha sanoa tässä vaiheessa. Sisulle hankimme jo alkukesästä alesta Reiman tummanharmaan haalarin ja Silverjunglen kirkkaankeltaisen pipon, ihana väripari :) Mikäli tähän kumppareita hankkisin, ne olisivat varmaan myös kirkkaankeltaiset!
Tänään ei paljon ulkovaatteille ollut käyttöä, lapsiin on iskenyt alkusyksyn eka flunssa ja varsinkin Sisu on tosi räkäinen ja selvästi kipeä. Eikä kurjaa oloa ainakaan helpota se, että tänään puhkesi pikkuisen eka hammas ja toinen on tulossa varmasti ihan parin päivän sisään! Kauan niitä hampaita on sitten odoteltukin, mutta pitääkö kaiken harmitusta aiheuttavan nyt osua samaan syssyyn?! Huoh, toivottavasti huomenna olisi jo parempi päivä.Onneksi edellisillan Hippokisat vielä ehdittiin vetää jotakuinkin terveinä! Kuvasaldoa kisafiiliksistä löytyy Instagramista ;) Leppoisaa iltaa,


Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)