20.9.2014

Calluna Ihanuus Vulgaris

Alkuviikolla kävin hakemassa muutaman callunan ulos ruukkuihin ja viime syksyn tapaan jätin yhden sisällekin. Calluna vaatii sisällä ollessaan paaaaljon vettä, ja vaikka viime syksynäkin yritin ahkerasti sitä kastella, muistaakseni jouduin sisällä olevat uusimaan pariinkiin otteeseen kun ne kuivuivat pystyyn. Mutta ihastelen tätä nyt niin kauan kuin se sisällä kestää :) Toin etuterassilta pikkupöytänä olleen marokkolaispöydän sisälle, en viitsi ottaa riskiä että se ruostuisi käyttökelvottomaksi viileän kosteassa ilmassa. Pöydän jalustan vein varastoon, mutta pöytälevynä toimiva tarjotin pääsi aulaan tauluhyllylle esille. Näyttää aika kivalta noinkin!


Meillä on tämä loppukesä mennyt pihaa laittaessa ja nyt vihdoin yhdelle pätkälle on saatu nurmikkokin kylvettyä. Muutama ulkovalaisinkin on jo paikoillaan, samoin etupihan laatoitus. Keskeneräistä on vaan niin kurja kuvata, siksi meidän pihalta ei taida olla yhden yhtäkään kuvaa koko blogihistoriassa! Pitäisköhän oikein repäistä ja ottaa muutama puolivalmispiha- kuva? Living on the edge- tyyliin? ;)


Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Jenni

8 kommenttia:

 1. Kaunis ja aivan mieltsi asetelma lipaston päällä :) Ihana. Kivaa lauantaita kaunis.

  VastaaPoista
 2. No niinpä näyttää hyvältä. vati ja ruukku sopii kivasti yhteen :-)

  VastaaPoista
 3. Kaunis asetelma ♡. Hyvä idea tuoda Calluna sisälle, ei ole koskaan tullut mieleen, mutta ihastuttava idea ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kannattaa kokeilla, ei ole iso investointi jos vaikka kupsahtaakin ;)
   Meillä kesti kyllä viime syksynä yllättävän kauan nättinä, vaikka kastelun kanssa olikin vähän niin ja näin :) Ainakin kestää kauemmin ja maksaa vähemmän kuin leikkokukat!

   Poista
 4. Täytyy kokeilla kyllä callunaa sisälle,vaikka olenkin toooodella huono kaikkien kukkien kanssa,jos kukan tyrkkäisi valmiiksi isoon vesikulhoon? ;) ehdottomasti pihakuvia! :)
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesikulhoon tyrkkääminen kuulostaa mahtavalta, sanamuunnoksineen päivineen! :D
   Laitetaas pihakuvat työn alle siis, kiitos Ellen :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)