9.9.2014

Hello skull

You had me at hello- päällinen täältä, pääkallokuosinen Renee- päällinen täältä:


Virittelin tuossa aamulla kameran jalustaa työhuoneeseen (bongaa peilistä virittäjän nuttura!) erään haasteen toteutusta varten ja tässä testikuvassa näkyikin niin oivasti Ellokselta tulleet uudet tyynynpäälliset joista tässä Syksyn sisustussuosikit- jutussa mainitsinkin. Kolmas uusi päällinen pääsi olohuoneeseen, siitä kuva jo vilahtikin Instagramin puolella kera esikoiseni nasevan kommentin ;) Kyseinen Aida- päällinen löytyy täältä:  Siinä haasteessa muuten ollaan  taas niin oman mukavuusalueen äärirajoilla, heh! Haasteesta lisää tällä viikolla! 

Mukavaa päivää :)

Jenni
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

 1. Aijai, lapsien jutut on niin parhaita! :D

  VastaaPoista
 2. Heippa! Saako udella mistä olet ostanut tuon "paperipussin" kasvi ympärille ja onko kasvi kenties oliivipuu? Olen jonkin aikaa metsästellyt noita pussukoita viherkasvien ympärille mutta tuloksetta =( Kovin on kaunis ja kaunista muutenkin teidän kodissa ja mukava blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Tottakai saa :) Paperipussi on be polesin le sac en papier, ja tilasin sen Nougatista. Sieltä näyttäisi nyt olevan loppu, mutta löytyy mm. täältä:

   http://homenord.se/fi/tuotemerkit/be-poles-le-sac-en-papier/paperipussi-be-poles.html

   Kiitos paljon kivasta kommentistasi ja mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Tuhannet kiitokset vinkistä, ei kun tilaamaan =) Aurinkoista vkonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! :)
   Ja toiseen kysymykseesi jäikin vastaamatta, on se oliivipuu- ei oikea sellainen kuitenkaan, vaan Ikean teko-oliivipuu :)
   Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)