2.9.2014

Saappaat saapuivat!
Vajaa viikko sitten Country Attire- verkkokaupasta tilaamani  Hunterin saappaat tulivat tänään ja ihan kotiovelle saakka! Koon arvioin ihan nappiin ja muutenkin saappaat istuivat jalkaan todella hyvin. Säädettävän kokonsa vuoksi näiden varret saa napakan istuviksi kapeita pillihousuja tai leggingsejä käytettäessä ja paksummat ulkohousun puntitkin sopivat loistavasti ja änkeämättä saappaisiin kun varteen lisää leveyttä säätötampilla. Normaalisti käytän kengissä kokoa 38, mutta näistä valitsin kokoa suuremman lukemieni kokoarvioiden perusteella. Se kannatti, sillä nyt saappaaseen mahtuu kyllä vielä joko villasukka tai Hunterien oma saapassukka, saappaiden kuitenkaan hölskymättä ilmankaan lisäsukkaa. 

Itsekin täten liityin niiden monien Country Attire- fanien joukkoon, palvelu verkkokaupassa oli erinomaista ja toimitus super-nopeaa!


Ja jälleen pahoittelut sovituskuvien puuttumisesta, tarvitsisin selvästi oman hovikuvaajan ;) Ehkä taas blogin Facebook- sivuille tai Instagramiin kestän julkaista sellaisen peilin kautta kännykällä otetun, aavistuksen rakeisen kenkä-selfien eli "kenkien"...? Sellainen siellä on niistä ihanista biker-saappaistakin! :)


Ihanaista tiistaita toivottelee,

Jenni5 kommenttia:

 1. Hienot saappaat :) Itse ostin omat Hunterit eilen, toisin mattamustana, nyt vain syyssateita odottelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattamusta itseänikin enemmän pintana puhutteli, mutta puhtaanapidon ja harmaantumisen kannalta gloss oli tällaiselle suurpiirteiselle leidille parempi valinta :)

   Poista
 2. Olisitko mitenkään jaksanut mitata jalkaterääsi; olen viikon arponut ja googlettanut tilatako 38 vai 39. Mittasin että oma 38:n jalkani on 23 cm. Tämän perusteella tietäisin, että jos sinulla 39 on hyvä ja jalkaterä samoissa mitoissa niin valitsen itsekin 39.

  Kiitos tuhannesti jos viitsit auttaa! :)

  Aurinkoisin terveisin Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Sanna :)

   Villasukka jalassa jalkaterän mitta mulla 25cm eli aika samoissa. Tavallisella sukalla varmaan 24cm!
   Ajattelin asian silloin niin, että hiukan liian suuret saan käyttöön laittamalla pohjalliset (esim hunterin omat suloisen pörröiset lammaspohjalliset!) ja pukemalla jalkaan villasukat. Edes hiukan vain nafteja kenkiä sen sijaan ei pelasta mikään muu kuin vaihto suurempaan kokoon ;)
   Toivottavasti tästä oli apua ja saat saappaat tilaukseen!

   Terkuin, Jenni

   Poista
  2. Lisäyksenä vielä, kaikkein parasta tietenkin sun olis käydä esim Stockalla sovittamassa jotakin hunter-mallia niin saat käsityksen kokoluokasta. Tämä ei tietenkään ole moraalisesti oikein mutta joskus sallittakoon ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)