16.9.2014

Tyylihaaste: Syksyn suosikit osa 3

Jatketaan Tarun tyylihaasteella. Nyt olisi vuorossa viimeinen, eli kylmien loppusyksyn/ talvipäivien asua. (Tuntuu vielä erittäin kaukaiselta asialta nämä vaatteet, mutta iltaisin ja aikaisin aamulla on jo selkeästi havaittavissa syksyn viileys!)
Villahuivi By Malene Birger Isa Couture.com  tai täältä:
          Nahkahihainen villakangastakki H&M, vastaava täällä:
Bikersaappaat Ellos

Tyylini on kaikenkaikkiaan aika rento;  istuvia housuja, rentoja ja mukavia yläosia, suuria huiveja ja kivoja koruja. Jalkineet lasten kanssa liikkuessa nykyisin lähes aina matalakantaiset, mieluummin maskuliiniset kuin naiselliset. Eri asia onkin sitten iltamenot, niissä ei korkoa ja kimallusta säästellä! ;)
 Olisihan näitä asukomboja voinut jatkaa vieläkin, mutta luulen että aika pitkälti näillä asuilla ja asusteilla tai niiden eri variaatioilla tullaan syksy menemään! Paukkupakkasille kaivan esiin Espritin untuvatoppatakin ja Timberlandin talvisaappaat. Mutta hrrr.... ei edes mietitä niitä kelejä vielä jookos! :)
Haluaisin nähdä seuraavien upeiden daamien syksyn suosikkityylit, joko kollaasien muodossa tai näin päällä kuvattuina: Lady mustavalkoinen- Jonna, Sweet & Lovely- Taru, At Maria's- Maria ja Coconut White- Padmerine! Otattekos haasteen vastaan ihanaiset? :)

Jenni


Postaus sisältää mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

 1. Haaste otetaan vastaan ehdottomasti :) Kiitos ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Odotan innolla sun asukuvia, ne varmasti inspiroi munkin tyyliäni :)

   Poista
 2. Äääk! Kiitos ihanainen haasteesta. Katsotaan mitä tuleman pitää... :)
  Mä tulin niin hyvälle tuulelle sun ekasta kuvasta, ihana sinä. <3

  VastaaPoista
 3. Hih, liikutaan aikas samisvaatteissa syksyllä :) Saappaat tilasin silloin sun vinkistä ja viime viikolla ostin melkein samanlaisen takin :) Hyvä maku siis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme siis tekstiilikaksosia! Sehän passaa :)
   Nämä saappaat oli kyllä ihan huippulöytö, niin ihanat! Kunhan vaan muistaisi näitä ajoittain huoltaa niin nahka pysyisi kauniina...

   Poista
 4. Oi miten kiva syyssetti! Ja näyttääpäs tuo huivi niin hyvältä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Eikös näytäkin, sinä jos kuka sen tiedät ihan omakohtaisesti! Sinunkin kaulassa sitä ehdin tovin ihastella kun omani oli vasta matkalla :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)